Restauranter i Aalborg

Aalborg har et stort og varieret udvalg af restauranter, som byder på alverdens forskellige kulinariske oplevelser. I denne guide om restauranter i Aalborg, er der mulighed for at finde den restaurant, som har den mad på menuen, du har lyst til. Der er alt fra billig mad til gourmetmad, og viften af restauranter i Aalborg inkluderer italienske restauranter, som serverer italiensk mad, en libanesisk restaurant med krydret libanesisk mad, amerikanske restauranter med traditionel, amerikansk mad, kinesiske restauranter med den særlige kinesiske mad, mexikanske restauranter med populær, mexikansk mad, franske restauranter, som serverer klassisk fransk mad og danske restauranter, som serverer både tradionel dansk mad og mere moderne danske retter. Alt i alt er der fine muligheder for at få madoplevelse på en Aalborgs restauranter. Find den restaurant du søger i denne kategori om restauranter i Aalborg.
 • A Hereford Beefstouw

  A Hereford Beefstouw i Aalborg er en del af en landsdækkende restaurationskæde, der serverer eksklusive bøffer med den fornemme Hilton-klassifikation. A Hereford Beefstouws menukort byder på mørbrad, oksefilet, ribeye, T-bone, tykstegsfilet og kalvefilet. Alle udskæringer naturligvis i den størrelse, som du ønsker. A Hereford Beefstouw klarer også en hakkebøf, en grillet søtunge eller en lammefilet, hvis du ikke lige er til okesteak. A Hereford Beefstouw i Aalborg er beliggende i den historiske "Simonis Gård" lige i Aalborg Centrum og har som en specialitet eget hummerbassin med levende hummere, så gæsterne selv kan udpege den hummer, de har lyst til.
 • Azzurra

  Restaurant Azzurra tilbyder alle variationer af italiensk mad fra det italienske køkken. Restaurant Azzurra fungerer også som pizzaria og tilbyder mad ud af huset. Om sommeren er der desuden udendørsservering.
 • Bone's

  Restaurant Bones er en typisk, amerikansk familierestaurant med et udvalg af amerikansk mad. Bones er en del af en stor kæde af restauranter, der er kendt for sine originale, amerikanske spareribs. Der er desuden mulighed for at få forskellige menuer, stor salatbar og take away.
 • Brigadéren

  Restaurant Brigadéren ligger på Hotel Helnan Phønix i hjertet af Aalborg. Restauranten hører til blandt Aalborgs bedste restauranter og på Restaurant Brigadéren kan du være sikker på at få en kulinarisk oplevelse, hvor mad og vin går op i en højere enhed. Menukortet byder på både danske og internationale specialiteter både til frokost og aften.
 • Cafe Casa Blanca

  Cafe Casa Blanca serverer om for- og eftermiddagen mest kaffe, the og lettere anretninger. Om aftenen åbner køkkenet helt med middagsretter. Café Casa Blanca er specielt kendt for sine billige buffeter, til både frokost og aften. Om sommeren er terrassen åben, og der er mulighed for at sidde udenfor.
 • Cafe Limfjorden

  Cafe Limfjorden - restaurant med dansk mad i CENTRUM. Her serveres traditionel dansk mad til frokost og aften. Atmosfæren er hyggelig og uformel. Nyd f.eks et flot stjerneskud eller en æggekage til frokost - aftenmenuen byder bl.a. på stegt flæsk.
 • Cafe Pingvin

  Cafe Pingvin er en tapas og vincafe, som skiller sig ud fra Aalborgs øvrige spisesteder ved at tilbyde et stort udvalg af tapas retter. Cafe Pingvin serverer en blanding af klassiske caferetter og multietniske retter fra hele verden - dog med hovedvægt på tapas-konceptet.
 • Cafe Visa

  Cafe Visa er cafe, brasserie og natklub i et - beliggende i Kennedy Arkaden. Cafe Visa sigter mod at være udgangspunkt for videre byture i Aalborg natteliv og byder i den forbindelse på et stort udvalg af mad og drikkevarer - både for det kræsne og det knap så kræsne publikum. Hos Cafe Visa finder du alt fra pizza og burgere til den store steak og den sunde salat. Udenlandsk øl, gode vine og et stort udbud af forskellige kaffedrikke står også på menuen.
 • CANblau Tapasbar

  Konceptet er enkelt - man laver en fælles bestilling til hele bordet. Herefter kommer retterne ind på små fade og tallerkener som man deler omkring, så man opnår en fælles mad-oplevelse. Retterne serveres i "heats" - ligesom i Spanien. Først kommer alle de kolde tapas, hvorefter de varme serveres, når man som gæst er klar til disse.
 • China Restaurant

  China Restaurant er Aalborgs største kinarestaurant med et stort udvalg i kinesisk mad. Du finder altid et stort udvalg i middags- og á la carte retter til rimelige priser. China restaurant er kendt for sit store ta' selv bord med mere end 20 retter.
 • Chr. X

  Restaurant Chr. X ligger på Park Hotel lige over for banegården i Aalborg. Chr. X er en international restaurant, og menukortet tilbyder mange spændende retter. Maden nydes i omgivelser med original kunst. Til restauranten hører en bar, hvor det er muligt at nyde en drink før middagen.
 • Den Anden Side

  Restaurant Den Anden Side af Azzurra ligger ved kajen i Nørresundby - indrettet i Nørresundbys gamle havnekontor - med udsigt over fjorden direkte til Aalborg. Der serveres menuer af årstidens råvarer og fisk - så vidt muligt fra middelhavet. Den Anden Side af Azzurra tilbyder nøje udvalgte, egnsspecifikke, italienske vine til sine menuer.
 • Duus Vinkjælder

  Duus Vinkjælder ligger i kælderen under det berømte Jens Bangs Stenhus fra 1624. I Duus Vinkjælder er der vinkjælderstemning, og du kan hygge dig med en velskænket fadøl, få serveret en dansk frokost eller kaffe og kage. Om sommeren er der mulighed for udendørsservering på Nytorv uden for Duus Vinkjælder. Buffet eller middagsselskab arrangeres mod bestilling. Duus Vinkjælder er desuden hjemsted for Chr. IV's Laug.
 • Hos Boldt

  Hos Boldt er en eksklusiv gourmet restaurant. Menuerne er franske specialiteter tilberedt af de bedste råvarer. Hver dag er der forskellige menuer, hvilket giver mulighed for at prøve nye lækre retter. Retterne er altid tilberedt med stor omhu og fantasi. Hos Boldt er placeret i Simonis gård - i en af Aalborgs mange historiske bygninger.
 • Hos Costa

  Hos Costa er en græsk restaurant i hjertet af Aalborg. Hos Costa serveres klassisk græsk mad med alt fra dolmades over tzatziki til brizoles og moussaka. Vinkortet byder naturligvis på både retsina og græsk rødvin, men du kan også lægge gane til vin fra andre lande, hvis du er lidt forbeholden over for de græske vinbønders evner udi vinbrygningens ædle kunst. Hos Costas helt store trækplaster er dog uden tvivl ejeren selv - og resten af personalet - der altid er parate til at bryde ud i sang og musik med hjemlandets opløftende melodier.
 • Huameng Restaurant

  En mindre kinesisk restaurant og take-away i midten af Aalborg. Restauranten serverer både kinesiske retter og sushi. Ydermere sælges de populære Chinabox, frokostbokse indeholdende kinesisk mad lige til at tage med.
 • Il Ristorante Fellini

  Il Ristorante Fellini er en ægte oplevelse af italiensk stemning og italiensk mad fra det italienske køkken. Restaurantens italienske personale serverer udsøgte, klassiske retter og vine fra flere regioner. Menukortet indeholder sammensatte menuer kombineret med italienske specialiteter og enkeltstående retter.
 • Jensens Bøfhus

  Jensens Bøfhus er en kæde af restauranter, hvoraf der findes to stk. i Aalborg. En i centrum og en ved Aalborg Storcenter. Jensens Bøfhus er børnevenlige familierestauranter, der serverer billige frokostmenuer med bøffer i alle afskygninger og alt-du-kan-spise softice.
 • Jensens Bøfhus City Syd

  Jensens Bøfhus er en kæde af restauranter, hvoraf der findes to stk. i Aalborg. En i centrum og en ved Aalborg Storcenter. Jensens Bøfhus er børnevenlige familierestauranter, der serverer billige frokostmenuer med bøffer i alle afskygninger og alt-du-kan-spise softice.
 • Jin Cun

  Jin Cun betyder Guldbyen, der i den Aalborgensiske version vil sige kinesisk mad ved Aalborg havnefront. Restaurant Jin Cun deler bygning med Restaurant Zürich lige ud til Limfjorden. Restaurant Jin Cun byder på kinesisk buffet, mongolian barbeque og ala carte-retter i lokaler med plads til 160 gæster.
 • Karma Sushi

  Karma Sushi er beliggende for enden af Jomfru Ane gade, hvor der både er mulighed for at nyde sushien i restaurantens 30 siddepladser eller tage det med som take away.
 • Kilden

  Restaurant Kilden ligger i stueetagen af Hotel Hvide Hus. Her kan du f.eks. spise en veltilberedt fem-retters gourmet menu. Restauranten tilbyder et stort a la carte kort.
 • Kronborg

  Restaurant Kronborg ligger på øen Egholm i Limfjorden, 5 minutters sejlads fra Aalborg Vestby. Restaurant Kronborg ligger som det første, du møder, når du forlader færgelejet. Der serveres dansk mad, og Kronborg giver mulighed for at nyde maden i det fri med udsigt ud over Limfjorden. Restauranten har kun sommeråbent.
 • Mortens Kro

  Restaurant Mortens Kro er en kosmopolitisk og hypermoderne restaurant, hvor design, kvalitet, arkitektur og gourmetmad danner rammen om noget helt specielt og oplevelsesværdigt. Foruden restauranten er der champagnebar og pejse, som er med til at skabe den helt rigtige stemning. En restaurant hvor maden, omgivelserne og stemningen giver dig en oplevelse ud over det sædvanlige. Mortens Kro tilbyder weekendophold samt after dinner hver fredag og lørdag med danske og internationale DJ´s. Mortens kro har udendørsservering om sommeren.
 • Papegøjehaven

  Restaurant Papegøjehaven ligger i tilknytning til Aalborg Kongres- og Kulturcenter. Restauranten har både frokost- og aftenåbent, men bordbestilling er nødvendigt. Restaurant Papegøjehaven lægger vægt på kvalitet og er ganske velbesøgt. Papegøjehaven har både store selskaber, ud-af-huset arrangementer og almindelig restaurantvirksomhed.
 • Paprika Gæstgiveri

  Gæstgiveri Paprika er noget så sjældent som en ungarnsk restaurant i Danmark. Paprika er kendt over hele Aalborg for sit store udvalg i schnitzler og sin hyggelige kælderstemning. Ungarnsk mad er kvalitetsråvarer og store portioner, og Gæstgiveri Paprika lever til fulde op til sin ungarnske inspiration. Den ungarnske tradition med at begynde enhver middag med en kop suppe holdes også i hævd på Gæstgiveri Paprika, der endda serverer suppen uden beregning. Gæstgiveri Paprika byder på et stort udvalg af vin - både fra Ungarn og andre lande - og du er også velkommen, hvis du blot ønsker at nyde en øl eller et glas vin uden at spise.
 • Peking House

  Restaurant Peking House er en traditionel kinesisk restaurant med alt, hvad hjerte begærer af kinesisk mad og kinesiske specialiteter. Der tilbydes både a la carte servering og mulighed for at vælge restaurantens ta´selv bord med et væld af retter. Restaurant Peking House er indrettet med respekt for den kinesiske kultur.
 • Prinses Juliana

  Restaurant Prinses Juliana er en flydende fiskerestaurant indrettet i det hollandske skoleskib, døbt af og opkaldt efter Prinses Juliana i 1932. Prinses Juliana er en gourmetrestaurant af højeste karakter, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken råvarer, tilberedning eller de omgivelser, hvor maden serveres. Er du til romantisk middag, firmafrokost eller bare en aftens forkælelse, så har Prinses Juliana meget at byde på.
 • Provence

  Restaurant Provence syder af fransk stemning - indretningen, musikken og gastronomien. På Provence er stemning og atmosfære i højsædet. Restauranten er smukt indrettet med kunst og franske specialiteter. Maden på Provence er en kulinarisk oplevelse. Maden serveres altid med friske, danske grøntsager. Her serveres kvalitetsmad til fornuftige priser. Har du specielle ønsker ift. din mad (diabetes, slankekur ell. andet), så kan du altid bestille specialtilberedte retter.
 • Restaurant Buffalo

  Restaurant Buffalo er et steakhouse i ordets klassiske forstand. Restaurant Buffalo byder på steaks i alle varianter og udskæringer og serverer også en svinemørbrad, et kyllingebryst eller en burger, hvis lysten trækker i den retning. Hos Restaurant Buffalo finder du også et udvalg af forretter og desserter, og alle deres retter kan sammensættes i forskellige menuer, så der kan spares gode penge. Restaurant Buffalo bryster sig også af sit udvalg af elegante vine, der præsenteres af et engageret personale i de hyggelige lokaler.
 • Restaurant Elbjørn

  Restaurant Elbjørn ligger til kaj et stenkast fra Limfjordsbroen i centrum af Aalborg. Her er historie om isbrydning samtidig med maritim atmosfære i restauranten eller på skibsdækket. Restauranten byder på udsøgte årstidsbestemte menuer samt forskellige retter fra kortet. Dertil kan nydes et udvalg af udsøgte vine.
 • Restaurant Fisk & Skaldyr

  Restaurant Fisk & Skaldyr i Aalborg ejes af køkkenchef Imad Chehab, der også ejer Løkken Fiskerestaurant og Nordjysk Festmad. Restaurant Fisk & Skaldyr byder på fisk i alle afskygninger - og selv om en enkelt oksemørbrad får sneget sig ind på menukortet - så er det fisk og skaldyr, der er i hovedsædet på restauranten. Restaurant Fisk & Skaldyr er også leveringsdygtig i et udsøgt sortiment af forskellige typer kaviar, og vinkortet er nøje udvalgt til at komplimentere retterne.
 • Restaurant Kniv & Gaffel

  Restaurant Kniv & Gaffel er en kro, der synes at have ligget i Aalborg Centrum i umindelige tider. Menukortet byder på klassiske danske bøffer med bagte kartofler. Restaurant Kniv & Gaffel ligger i et af Aalborgs gamle byhuse og har derfor en helt særlig stemning og charme.
 • Restaurant Kunst og Spaghetti

  Restaurant Kunst og Spaghetti er en italiensk inspireret restaurant, der hver dag selv laver alt sin fantastiske pasta. Der er i menukortet taget hensyn til både vegetarer, og dem som vil spise fedtfattigt. Restauranten har legekrog, hvor børnene kan lege efter maden. På væggene er der kunst, som jævnligt skifter.
 • Restaurant Meat

  Restaurant MEAT har valgt at fokusere på det gode kød. Der lægges vægt i råvarer i den højeste kvalitet. Kødet er grillet til perfektion af kokke, der brænder for den bedste smag.
 • Restaurant MEST

  Restaurant MEST er et spisested som lægger vægt på "den gode franske smag" i hyggelige omgivelser nær Mølleplads. Menukortet byder på franske specialiteter som østers og foie gras, men også klassiske retter som boeuf bearnaise med håndskårne pommes frites. Restaurant MEST komplimenterer menuen med et bredt udvalg af vine fra de franske regioner.
 • Restaurant Scheelsminde

  Restaurant Scheelsminde ligger 5 km fra Aalborg centrum. Scheelsminde er et hotel med selskabslokaler og restaurant. Restauranten har store panoramavinduer, så du kan nyde den veltilberedte mad med udsigt over den park, hotellet er bygget i. På Restaurant Scheelsminde lægges stor vægt på at servere kvalitetsvine. Restauranten har egen vinkælder, som kan besøges mellem retterne.
 • Rice In

  Rice In er et af Aalborgs nyeste bud på en Thai restaurant. I hyggelige og moderne lokaler byder Rice In velkommen til et menukort med alle de klassiske Thai-retter som Tom Yum Goong-suppe og Gaeng Pet Beth Yang-and. Hos Rice In bestemmer du selv, hvilken slags kød, du ønsker i din mad, idet de thailandske retter kan laves med både oksekød, svinekød, kylling, rejer, laks og vegetarisk. Rice In er også populær som take away-restaurant og betjener masser af sultne hjemme-spisere hver eneste dag. Rice In er ud over det thailandske køkken en cocktail-bar, hvor der serveres farverige drinks til tilforladelige priser.
 • Rold Storkro

  Rold Storkro ligger lige midt i Rold Skov, Danmarks største skov lige syd for Aalborg. Rundt om Rold Storkro fører Rold Skovs mange skovstier frem til moser, søer, Thingbæk Kalkmine, Spillemandsmuseet, Lincoln Log Cabin samt nærmest uendelige variationer af dyr og planter. Selve Rold Storkro byder på moderne værelser, indendørs swimming pool, pejs, sauna, mini-golf og meget mere. I restauranten serveres kvalitets-retter præget af danske råvarer, mens gæsterne kan nyde udsigten over Gravlev Ådal og hilse på dådyrene, der nysgerrigt kigger ind gennem panorama-vinduerne.
 • San Giovanni

  Restaurant San Giovanni er en ægte, italiensk slow food restaurant, hvor kvalitet er i højsædet. Her serveres autentisk, italiensk madkunst, og familien Volpi sætter en ære i at lade dig hengive til den italienske stemning. Restaurant San Giovanni har en vinkælder med mere end 350 velopbevarede vine.
 • Scandic Garden

  Restaurant Scandic Garden finder du på Hotel Scandic, som ligger i udkanten af Aalborg. På menukortet finder du et stort udvalg af både danske og internationale retter. Restauranten ligger midt i hotellet, hvor du kan nyde en dejlig udsigt samtidig med, at du får en god gastronomisk oplevelse.
 • Shan Kou

  Shan Kou er en japansk/malaysisk restaurant, der ligger med udsigt over fjorden lige ved Limfjordsbroen. Shan Kou fungerer efter spis-hvad-du-kan princippet, hvor man for en fast pris kan forsyne sig med så meget sushi og varme malaysiske retter, som man har lyst til. Maden kører ind i restauranten på et rullebånd, så gæsterne selv kan række ud og snuppe en tallerken. Bag Shan Kou står Ling Guang Chen, der er specialist i malaysiske retter, der sædvanligvis er krydret særdeles generøst med karry, chili og andre stærke sager, men den aalborgensiske udgave af malay-retterne er tilpasset danske ganer og mildnet en smule fra de originale opskrifter.
 • Skovbakken

  Skovbakken er restauranten i Aalborg Zoo, hvor der både serveres kvalitets fast food samt almindelige restaurantionsretter. Skovbakken er et selvbetjenings-spisested, hvor al maden alligevel er friskproduceret af faguddannede kokke. Skovbakken er også tilgængelig for selskaber og byder i den forbindelse velkommen gennem egen indgang fra Faunavej.
 • Stygge Krumpen

  Stygge Krumpen er en klassisk fransk indrettet restaurant. Fra det åbne køkken ser kokkene en ære i at tilberede maden af de bedste råvarer afstemt efter årstiden. Om formiddagen serveres der desuden en lækker brunch. Ud over restauranten består Stygge Krumpen af Café Stygge og fiskerestaurenten Stygge's Fisk & Steak.
 • Stygge's Fisk & Steak

  Stygge's Fisk & Steak ligger på 1. salen af Café Stygge og er en del af Stygge Krumpen, der ud over Stygge's Fisk & Steak består af restaurant og café. Stygge's Fisk & Steak byder på en lækker buffet med fisk og skaldyr, der varierer efter, hvad dagens fiskeauktion har gjort tilgængeligt. Menukortet byder bl.a. på laks, hellefisk, indbagte rejer, blæksprutte, krabbesalat, blåmuslinger, jomfruhummerhaler, krabbekløer og meget mere. Til ikke- fiskespisere serveres der oksesteaks, så alle kan blive mætte.
 • Sushi Sushi

  Restaurant Sushi Sushi er Aalborgs eneste sushi restaurant og sushi take away. Her kan du nyde sushi tilberedt af de bedste råvarer, og trods overkommelige priser er der absolut ikke gået på kompromis med kvaliteten og smagsoplevelsen. Restaurant Sushi Sushi fungerer både som a la carte restaurant og take away.
 • Søgaards Bryghus

  Restaurant Søgaard Bryghus er Aalborgs mikro bryggeri, der også huser en restaurant. Søgaards Bryghus er fordelt på to plan med restaurant i stueplan og bryggeri i kælderen. I bryggeriet har du mulighed for at følge brygprocessen. Restaurant Søgaards Bryghus serverer veltilberedt mad tilberedt af årstidens råvarer, hilket betyder, at menukortet følger årets gang. Til maden kan du nyde bryggeriets eget øl, og ønsker du vejledning i hvilke øltyper, der passer til den mad, du vælger, er dette også muligt. Om søndagen tilbyder Søgaards Bryghus sn stor brunchbuffet med alt hvad dertil hører af friskpresset appelsinjuice, scrambled eggs, bacon, charcuteri, leverpostej, frugt, brownies, hjemmelavet marmelade og meget mere.
 • Thai Garden

  Thai Garden er en klassisk thai-restaurant med et omfattende menukort. Thai Garden byder ud over a la carte-menuen på Thai Barbeque Buffet, hvor du spiser alt, hvad du kan rumme, fra en buffet med friske grøntsager og fersk kød, der barbeques af den thailandske kok på få minutter, mens du venter. Alle Thai Gardens hovedretter fåes naturligvis med kød efter ønske, men er du ikke kødspiser byder Thai Garden på et større udvalg af vegetariske retter, så alle kan gå mætte fra restauranten.
 • Utzon Restaurant

  Utzon Restaurant er beliggende i Utzon-centret med udsigt over Limfjorden. Utzon Restaurant er et moderne spisested baseret på Nordjysk og Aalborgensisk inspiration krydret med strejf af Australien, Spanien, Mexico og Kina. I Utzon Restaurant kan du få sandwich, tapas, salat, fiskeretter og meget mere - alt af de bedste råvarer. Hver weekend serveres champagnebrunch, der - hvis vejret tillader - kan nydes på Utzon-centrets udendørs terrasse.
 • Vero Gusto

  Vero Gusto ligger på SAS Radisson hotel for enden af Jomfru Ane Gade. Vero Gusto har overtaget efter Restaurant Il Mulino, men serverer stadig klassisk italiensk mad og tilbyder en lang række italienske specialiteter fra deres menu. Vero Gusto er også leverigsdygtig i pizza ud af huset.