Rejser i Aalborg

Rejser fra Aalborg er en guide, som giver dig overblik over de muligheder, du har, for at rejse fra Aalborg. Der er en række muligheder for at rejse fra Aalborg til mange forskellige rejsemål over alt i verden; hvad enten du rejser til Prag, Paris, København, Sverige, Norge, Tyrkiet eller Thailand, så har rejsebureauerne og flyselskaberne rejser til lige netop din spændende destination - over hele verden. Kategorien rejser fra Aalborg hjælper dig til at finde den rejse, som du søger, til netop det rejsemål, som du kunne tænke dig. Siden indeholder bl.a. følgende rejsebureauer; DSB, Jysk Rejesbureau og mange flere. I denne kategori finder du følgende type rejser: Charterrejser, individuelle rejser, firma rejser, backpack rejser, billige rejser og eksklusive rejser, togrejse og busrejse. Du finder også flybilletter og hotelbooking og mange andre forskellige rejseprodukter. Hvis du skal ud at rejse, kan du finde hjælp til rejsen i denne kategori.
 • Abildskov

  Abildskov har en billig busrute fra Aalborg til København. Abildskov busser har billige billetter til København fra Aalborg, Århus og andre jyske byer. Abildskov har ofte rabat til studerende og pensionister. Abildskov arrangerer desuden turistkørsel efter aftale.
 • Brix Vin og Rejser

  Brix Vin og Rejser arrangerer vinrejser med bus til forskellige vindistrikter i Sydeuroupa.
 • Cimber Air

  Cimber Air er et af de flyselskaber, som flyver fra Aalborg. Cimber Air har daglige afgange til København. Du kan bestille flybilletten på Cimber Air's hjemmeside eller ved telefonisk kontakt.
 • City Tours

  City Tours tilbyder buskørsel samt busrejser i hele Europa. City Tours har såvel skolebusser som turistbusser, minibusser samt en dobbeltdækker og arrangerer busture for grupper på 8-69 personer. Så hvis du skal bruge en bus til en messe, skiferie, polterabend eller indkøbstur, så er City Tours leveringsdygtig.
 • DSB

  DSB er specialiseret i tog i Danmark og resten af Europa. DSB sælger også flyrejser og andre rejseprodukter i hele verden.
 • Fdm Travel

  Fdm Travel er specialiseret i familierejser, specielt til Europa og Nordamerika. Fdm Travel sælger både rejser med fly, kør-selv-ferie og Camping. Fdm Travel er desuden behjælpelige med at arrangere grupperejser.
 • FerieLogi

  FerieLogi er et rejsebureau, som har specialiseret sig i kør-selv-ferier til Tyskland. Stort og varieret udvalg af ferieboliger, som alle er personligt besigtiget og godkendt af ejeren.
 • Group Tours

  Group Tours er et lille rejsebureau, der sælger rejser til England, Irland og Skandinavien.
 • Jysk Rejsebureau

  Jysk Rejsebureau sælger individuelle rejser til hele verden. Jysk Rejsebureau er eksperter i backpack rejser og billige flybilletter til hele verden. Deres rejsekonsulenter har rejst meget og er gerne behjælpelige med rejseinspiration. Jysk rejsebureau tilbyder desuden forskellige ture og hotelbookinger rundt omkring i hele verden.
 • Kilroy Travel

  Kilroy Travel er et rejsebureau der er specialiseret i backpack rejser - specielt billige rejser til unge og studerende. Kilroy Travel sælger individuelle rejser og billige flybilletter til hele verden.
 • Kvik-ariel-travel

  Kvik-ariel-travel er et rejsebureau, som har specialiseret sig inden for individuelle rejser. Kvik-ariel-travel har pt. rejser til Europa, Nordamerika og forskellige rejsemål i Asien.
 • MyTravel

  My Travel er en sammenslutning af Tjæreborg, Spies, Ving og Skibbyrejser. Mytravel udbyder et stort udvalg af charterrejser til hele Europa og forskellige mere eksotiske rejsemål. My Travel forhandler rejser gennem rejseselskaberne; Spies, Tjæreborg, Ving og Skibby Rejser. My Travel har ofte forskellige tilbud på sin hjemmeside.
 • Norwegian

  Norwegian er et af de flyselskaber, der flyver fra Aalborg. Norwegian er specialiseret i at sælge billige flybilletter til billige priser. Norwegian sælger bl.a. billige flybilletter til København, Malaga og London. Norwegian har dagligt flere afgange fra Aalborg Lufthavn. Billetterne kan købes på Norwegian's hjemmeside.
 • SAS

  SAS er Skandinaviens største flyselskab. SAS har hver dag mange afgang fra Aalborg til København. SAS tilbyder flybilletter i forskellige prisklasser.
 • Startour

  Startour er et rejsebureau, der primært sælger charterrejser til Sydeuropa og andre mere eksotiske rejsemål.
 • Thinggaard

  Thinggaard har et par ekspressruter i Jylland. Ruterne afgår fra Frederikshavn over Aalborg til henholdsvis Esbjerg og Kolding.
 • Tylstrup Busser

  Tylstrup Busser arrangerer buskørsel efter aftale. Tylstrup Busser har et stort udvalg af forskellige moderne busser og VIP-busser, som bruges ved både turistkørsel og virksomhedskørsel i såvel Danmark som udlandet. Bl.a. er Tylstrup Busser leveringsdygtig i en dobbeltdækker til 84 personer. Tylstrup busser benyttes af forskellige rejseselskaber, sportsklubber og virksomheder.
 • Vejle-rejser

  Vejle Rejser er specialiseret i at arrangere gruppe- og firmarejser. Vejle Rejser har også individuelle rejser til destinationer over hele verden.
 • Viatravel

  VIA Travel tilbyder rejserådgivning til både store og små virksomheder. Rejsen sammensættes, så den passer efter ønsker og behov. Via Travel henvender sig specielt til små og store virksomheder.
 • VisitAalborg

  VisitAalborg har information for turister og besøgende i Aalborg.
 • Aalborg Lufthavn

  Aalborg Lufthavn er danmarks tredie største lufthavn. Aalborg Lufthavn er beliggende i Nørresundby 10 minutters kørsel nord for Aalborg. Fra Aalborg Lufthavn er der dagligt indenrigsflyvninger, bl.a. Aalborg - København ruten, samt adskillige ruter til andre nordiske lande. Derudover er der taxaflyvning og et stort udvalg af forskellige charterflyvninger. På Aalborg Lufthavns hjemmeside er det muligt at få overblik over de mulige rejsemål, der kan nås med fly fra Aalborg.