Overnatninger i Aalborg

Overnatning i Aalborg har samlet alle tilbud om overnatninger i Aalborg, både hotelværelser, bed and breakfast, privat indlogering og vandrehjem. Siden kan benyttes som en guide til at finde den overnatning i Aalborg, du søger. I guiden kan du finde alle former for overnatning til alle priser. I kategorien kan du søge blandt følgende: vandrehjem, billige værelser hos private, bed and breakfast, gode hotelværelser, store suiter på luksushotellet, fem stjernede hoteller i Aalborg centrum, hoteller med udsigt over Limfjorden og billige hoteller.
 • Amundsen Bed & Breakfast

  Anneks på 45m2 i lukket gårdhave. Bad og toilet. Fuldt udstyret køkken. Dobbeltseng og sovesofa. Tv og Wi-Fi. Gratis parkering. 3km. til Aalborg Centrum. 500m. til Lindholm Station og indkøb.
 • Casa Corner

  Casa Corner er en stor barokvilla anno 1905, som efter sigende skulle være en af de mere spændende bygningsværker i området omkring Skovbakken og Mølleparken. Casa Corner er indrettet som Bed & breakfast med velindrettede værelser med egen indgang. Villaen ligger placeret ca. 10 minutters gang fra centrum, banegården og busstationen.
 • Comwell Hvide Hus

  Comwell Hvide Hus Aalborg ligger i Aalborgs bypark; Kildeparken. Hotellets 16 etager byder på storslået udsigt over Aalborg, Limfjorden og Nordjylland. I toppen af Comwell Hotel Hvide Hus finder du hotellets restaurant Kilden, hvor du kan nyde en gourmetmiddag tilberedt af de fineste råvarer. Der er også mulighed for hygge i Pejsebaren. Hotellets værelser har gennemgået en renovering inden for de seneste år, og du finder nu værelser med både brus og badekar, TV, minibar, Internet mm.
 • Dancenter

  Dancenter udlejer sommerhuse og ferieboliger i Danmark og har et stort udvalg af forskellige sommerhuse og ferieboliger i Nordjylland. Dancenter har sommerhuse til alle, både til unge, ældre og børnefamilier. Dancenter tilbyder slots- og herregårdsferie. Dancenter har desuden flere sommerhuse, som ligger i feriecentre, hvor der er mulighed for at benytte badeland og andre faciliteter. Dancenter har huse med tv, parabol, brændeovn, indendørs swimmingpool, udendørs swimmingpool, spabad, sauna og mange andre faciliteter. Du kan selv udleje dit sommerhus igennem Dancenter. Hos Dancenter kan du foretage online booking af sommerhuse og ferieboliger.
 • Danhostel Aalborg

  Aalborgs eneste vandrehjem ligger ud til Limfjorden knap 4 km. fra Aalborg centrum. Her finder du alle nødvendige faciliteter som vaskemaskiner, grillplads, tv-stue, kiosk, fælleskøkken, grønne områder og frem for alt let adgang til Aalborg og opland.
 • Egholm Vestergaard

  Egholm Vestergaard ligger på den lille ø Egholm midt i Limfjorden. På Egholm Vestergaard er det muligt at afholde møder, kurser, bryllupper og andre festlige arrangementer, både privat og erhvervsmæssigt. Stedet ligger midt i Egholms smukke natur og helt privat.
 • Feline.dk

  Feline tilbyder et udvalg af sommerhuse, ferielejligheder og hoteller. Felines sommerhuse ligger i forskellige feriecentre i Nordjylland. Feline har sommerhuse med tv, parabol, brændeovn, indendørs swimmingpool, udendørs swimmingpool, spabad, sauna og mange andre faciliteter. I mange af sommerhusene er der mulighed for at benytte andre faciliteter i feriecentrene såsom badeland, sportshal, kurbade og wellness. Du kan booke sommerhuse på feline.dk's hjemmeside.
 • First Slotshotel

  First Slotshotel ligger på havnefronten i Aalborg centrum i gåafstand til restauranter, caféer, gågaden mm. De fleste værelser har havudsigt og desuden bad/dusch, telefon, tv og minibar. Om morgenen kan du sætte dig ned i restauranten til en overdådig morgenmadsbuffet. Øvrige faciliteter på hotellet: kondirum, solarium og billard. Hotellet er handicapvenligt.
 • Frydendal v. Ole og Kirsten Jacobsen

  Store, moderne værelser separat beliggende med egen indgang, bad og toilet. Frydendal ligger 3 km. fra Aalborg centrum. Der serveres ikke morgenmad, men gæsterne har adgang til fælles køkken. Der er mulighed for tøjvask. Fri afbenyttelse af haven. Gode parkeringsforhold samt direkte bus fra Aalborg busterminal.
 • Gug v. Moon Dixon-carter

  3 dobbeltværelser i en villa i Aalborg Sydøst (5 km til Aalborg centrum). Et værelse har eget bad og toilet. To værelser lejes ud med fælles faciliteter. Der er adgang til køkken, vaskehus og have. Mulighed for at parkere bilen samt direkte bus fra Aalborg busterminal.
 • Gultentorp Bed & Breakfast

  Gultentorp Bed & Breakfast er en hyggelig bed & breakfast-lejlighed 15 minutters kørsel fra Aalborg Centrum. Gultentorp Bed & Breakfast har to faste sovepladser med mulighed for yderligere to opredninger og eget bad og toilet. Gultentorp Bed & Breakfast er beliggende i naturskønne omgivelser med klatretræer, hemmelige huler og lige ved Poulstrup Sø.
 • Hasseris v. Christian Buus Jensen

  Stor lejlighed på 100 m2 i Hasseris, få kilometer fra Aalborg centrum. Lejligheden har alt, hvad du skal bruge til din ferie. Eget bad og køkken, stor altan til fri afbenyttelse og mulighed for Internetopkobling. Udlejes på ugebasis.
 • Hasseris v. Jytte og Jørgen Bundgaard

  Lyse værelser i villakvarter ca. 15 minutters gang til Aalborg centrum. Der er fælles bad og toilet. Mulighed for at bestille morgenmad. Bus fra Aalborg busterminal samt gode parkeringsforhold.
 • Helnan Phønix Hotel

  Aalborgs største og ældste hotel, som ligger i hjertet af Aalborg. Hotellet har inden for de seneste år gennemgået en stilfuld renovering med respekt for det oprindelige. Alle værelser er smukt indrettet, så der er noget for enhver smag. Der er adgang til Internet, TV, minibar og roomservice. Desuden har hotellet nyt fitnesscenter med jacuzzi og mulighed for massage. Er du til romantik, luksus og hygge er Helnan Phønix Hotel et godt valg.
 • H.H. Udlejning

  H. H. udlejning har speciale i udlejning af sommerhuse i luksusklassen, som for eksempel luksus poolhuse med swimmingpool, sauna og spabad. H. H. Udlejning tilbyder omkring 100 sommerhuse, hvoraf de fleste er moderne luksussommerhuse i og omkring Nordjylland. Du har selv mulighed for at udleje dit luksussommerhus igennem H. H. Udlejning. Du kan foretage onlinebooking på hjemmesiden.
 • Hotel Chagall

  Hotel Park Inn Chagall ligger midt i Aalborgs pulserende byliv med kun få hundrede meter til shopping, banegård, restauranter og værtshuse. Hotellet er klassisk dansk indrettet og har alle moderne faciliteter; fitness, sauna, solarium og spa. Om sommeren er der mulighed for at sidde i den lukkede gårdhave, hvor du ikke mærker, at du befinder dig i centrum af Aalborg.
 • Hyldebærvej 9

  Hyggelig bed and breakfast på førstesalen i en villa i et roligt kvarter. Egen indgang og altan. Tæt på busstop og max. 15 min. gåtur til centrum. Værelset er med køkken, 2 boxsenge og briks til opredning. Der er TV og DVD til rådighed.
 • Krogen

  Hotel Krogen ligger i Hasseris, som er Aalborgs Strandvejskvarter. Hotellet er en gammel herskabsvilla, som gennem årene er renoveret med respekt for stil og historie. Du finder her et charmerende og romantisk hotel, indrettet i herskabsstil, men med alle moderne faciliteter.
 • Marienhaab

  Marienhaab bed & breakfast - Aalborgs gamle traktørsted. I snart 200 år har Marienhaab dannet rammerne for Aalborgs tilrejsende gæster. Her vil du finde noget helt unikt. Har du brug for at hygge dig midt i Aalborg centrum, har Marienhaab spændende rammer og faciliteter. I nærheden finder du også spændende shoppingmuligheder og anderledes cafeer. Marienhaab er også hjemsted for kunsterne fra det nordjyske musikmiljø og Marienhaab arrangerer løbende forskellige musikalske arrangementer. Marienhaab bed and breakfast har to værelser med i alt fire sengepladser plus mulighed for opredning. Der forefindes el-vandkoger til te og kaffe på værelset samt tv og trådløst internet. Morgenmad bestilles separat.
 • Novasol

  Novasol udlejer sommerhuse over hele Europa. Novasol har mange sommer- og feriehuse i Nordjylland i nærheden af Aalborg. På Novasols hjemmeside har du mulighed for at søge mellem de mange sommerhuse. Der er huse med indendørs swimmingpool, udendørs swimmingpool, spabad, sauna, tv, parabol, brændeovn og mange andre faciliteter. Du kan søge efter små billige sommerhuse eller store luksus sommerhuse med panoramaudsigt over Vesterhavet. Du kan bestille sommerhuset på Novasols hjemmeside. Du har selv mulighed for at udleje dit sommerhus gennem Novasol.
 • Nymarksminde Bed and Breakfast

  Bondegårdsferie på Nymarksminde, som ligger 10 minutters kørsel fra Aalborg. Børnevenligt med masser af plads, grønne marker, skov, legeplads mm. Der er dyr på gården såsom hunde, katte, høns, kaniner og heste. Alle dyrene er vant til børn. Der er mulighed for at ride på hestene, men du kan også medbringe din egen hest, som kan stå på græs i ferien. På Nymarksminde er der moderne lejligheder med eget bad, køkken og egen indgang. En rigtig perle midt i den nordjyske natur.
 • Nørresundby v. Eyvind og Irena Andreasen

  Lyse værelser i roligt kvarter i Nørresundby. Kun 15 minutters gang til Aalborg centrum. To dobbeltværelser med egen indgang med fælles bad og toilet. Der er mulighed for at få serveret morgenmad, men der er også adgang til fælles køkken. Gode parkeringsforhold samt buslinie fra Aalborg busterminal.
 • Nørresundby v. Inge Højholt

  Børnevenlige og moderne værelser i villakvarter. 15 minutters gå-afstand til Aalborg centrum. To dobbeltværelser med fælles bad og toilet. Der serveres morgenmad, og der er adgang til fælles køkken. Kabel-tv på begge værelser. Adgang til have samt mulighed for tøjvask efter aftale med værten. Bybus fra Aalborg busterminal.
 • Nørresundby v. Marcus Pedersen

  Værelser udlejes på idylliske Voerbjerggaard, som ligger nord for Nørresundby i landlige omgivelser. Kun 5 kilometer til Aalborg centrum. Der er adgang til fælles køkken, badeværelse, spisestue, tv-stue, terrasse og have med solkrog. Gratis parkering samt buslinie fra Aalborg busterminal.
 • Park Hotel

  Et 4-stjernet hotel beliggende i Aalborg centrum lige over for Aalborg banegård og busterminal. Park hotel er et af byens ældste hoteller, men er fulgt med tiden ved løbende renovering. Alle værelser er moderne indrettet. På hotellet finder du både restaurant og bar.
 • Prinsen Hotel

  Aalborgs billigste hotel, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet og service. Et hyggeligt familiedrevet hotel i Aalborg centrum lige over for Aalborg banegård og busterminal. Hotellet har 40 moderniserede værelser med telefon, tv, bad og Internet adgang. Der serveres morgenmad i hotellets restaurant.
 • Quality Hotel

  Nyopført hotel med direkte tilknytning til Aalborg Kongres & Kulturcenter samt Restaurant Papegøjehaven. Et hotel, der henvender sig til et bredt publikum: forretningsmanden, turisten, familien etc.
 • Radisson Blu Limfjord Hotel

  Hotellet ligger i Aalborg Centrum med udsigt til Aalborgs forlystelsesgade; Jomfru Ane Gade. Værelser med bad, telefon, minibar og kabel-TV. I stueplan finder du Il Restaurante Mulino, Restaurant Kong Richard, Casino Aalborg og Sunshine Piano Bar.
 • Rold Storkro

  Rold Storkro ligger lige midt i Rold Skov, Danmarks største skov lige syd for Aalborg. Rundt om Rold Storkro fører Rold Skovs mange skovstier frem til moser, søer, Thingbæk Kalkmine, Spillemandsmuseet, Lincoln Log Cabin samt nærmest uendelige variationer af dyr og planter. Selve Rold Storkro byder på moderne værelser, indendørs swimming pool, pejs, sauna, mini-golf og meget mere. I restauranten serveres kvalitets-retter præget af danske råvarer, mens gæsterne kan nyde udsigten over Gravlev Ådal og hilse på dådyrene, der nysgerrigt kigger ind gennem panorama-vinduerne.
 • Scandic

  Hotel Scandic Aalborg ligger med direkte tilkørsel fra motorvej E45 og kun 10 minutters kørsel fra Aalborg centrum. Værelserne er komfortabelt og moderne indrettet. Halvdelen af værelserne er specielt indrettet med hensyntagen til miljøet. På hotellet finder du restaurant Garden, hvor der tilberedes både danske og internationale retter.
 • Scheelsminde

  Hotel Scheelsminde ligger i et roligt villakvarter lidt væk fra Aalborg centrum. Hotellet er bygget i en stor park, hvor du fra restauranten har skøn udsigt. Værelserne er individuelt indrettet, så der er noget for enhver smag. Hotellet er handicapvenligt.
 • Sol og Strand

  Sol og Strand udlejer sommerhuse og ferieboliger i Danmark og resten af Europa. Sol og Strand har et stort udvalg af forskellige sommerhuse og ferieboliger i Nordjylland. Sol og Strand tilbyder huse med tv, parabol, brændeovn, indendørs swimmingpool, udendørs swimmingpool, spabad, sauna og mange andre faciliteter. Du kan vælge mellem alt lige fra små billige sommerhuse til store eksklusive luksussommerhuse helt ned til vandet. Du har selv mulighed for at udleje dit sommerhus igennem Sol og Strand. Du kan foretage online booking på Sol og Strands hjemmeside.
 • Store Restrup Herregård

  Dette slotshotel er smukt beliggende i udkanten af Aalborg. Herregården er omgivet af skov og idyl. At opholde sig på Store Restrup Herregård er som at træde tilbage i tiden. Alt er bevaret og i oprindelig stil. Værelser med himmelsenge og små hyggelige stuer, hvor du kan nyde din kaffe og læse avisen. Herregårdens restaurant serverer yderst veltilberedt gourmet mad, og i kælderen finder du den gamle vinkælder, som stadig er i brug.
 • Vejgaard, v. Esther Carlsen

  Værelse i ældre villa i Vejgaard - et roligt villakvarter ca. 5 km fra Aalborg centrum. Værelserne udlejes kun til skandinaviske gæster. Fine værelser med ældre indretning. Bad og toilet er fælles for begge værelser. Der serveres ikke morgenmad, men der kan laves aftale om brug af køkken. Tv kan ligeledes benyttes efter aftale med værten. Bus afgår fra busterminalen i Aalborg centrum.
 • Vejgaard v. Finn Sørensen

  To dobbeltværelser i Vejgaard, 3 km fra Aalborg centrum. Der er fælles bad og toilet samt adgang til lille køkken. Ingen morgenmadsservering. Kabel-tv på begge værelser. Lille gårdhave med overdækket terrasse. Gode parkeringsforhold samt bus fra Aalborg busterminal.
 • Vembvej 9

  Bo godt i 40 m2 bed & breakfast lejlighed. Skal du bruge et hyggeligt og prisbilligt sted at bo, kan du overnatte i denne bed & breakfast lejlighed, hvor du får egen indgang, en lille entre, stue, køkken og badeværelse. Stedet er placeret på Vembvej 9 i Aalborg kun 5 km. fra Aalborg centrum. Prisen er 420,- kr. pr. nat for 1-2 personer. Tillæg på kr. 60,- pr. ekstra opredning.
 • Villa Rosa

  Denne historiske villa i hjertet af Aalborg er - med respekt for det oprindelige - ombygget til værelser og lejligheder, som du nu har muligheden for at leje på dags- og ugebasis samt langtidsleje. Alle værelser og lejligheder er indrettet i gammel engelsk stil. Morgenmad er inkl. i prisen. En perle, som skal opleves.
 • Villa Sara v. Galerie Wolfsen

  Bed and Breakfast Villa Sara er centralt beliggende i hjertet af Aalborg, men alligevel lidt væk fra gaden og trafikken. To lejligheder på henholdsvis 55m2 og 150m2 - begge med eget bad, køkken, opholdsstue og egen indgang. I den store lejlighed er der pejs. Ren luksus for livsnydere, som gerne vil bo centralt, men stadig have ro og hygge.
 • Zleep Hotel

  Zleep Hotel Aalborg er en del af Zleep Hotels-kæden og byder på lyst og venligt skandinavisk design. Hos Zleep Hotel satses der på gode senge og komfortable værelser uden unødvendig luksus. Zleep Hotel er et budget-hotel, hvor der ikke gåes på kompromis med kvaliteten, men hvor du heller ikke kan forvente buksepresser, minibar eller himmelseng. Zleep Hotel er landjordens svar på lavpris-flyselskaberne.
 • Aalborg Sømandshjem

  Hotel Aalborg Sømandshjem er et børnevenligt familiehotel med rimelige overnatningspriser. Værelserne er enkle med eget bad, tv og telefon. Hotellet ligger 5 minutters gang fra Aalborg Centrum og tæt ved Tivoli Karolinelund. Hotellets faciliteter: Sauna, solarium, fitness, pool og bordtennis.
 • Aalborg v. Inge Jensen

  Kælderværelse med egen indgang i villa, 20 minutters gang fra Aalborg centrum. Roligt kvarter. Der er mulighed for at få serveret morgenmad, og desuden er der adgang til eget køkken, bad og toilet. Tøjvask kan aftales med værten. Bus lige til døren fra Aalborg busterminal.
 • Aalborg v. Jens Jepsen

  Lille lejlighed med plads til to voksne og et barn. 4 km. fra Aalborg centrum. Eget køkken og bad samt egen indgang. Kabel-tv. Vaskekælder kan benyttes mod betaling. Der er gode parkeringsforhold samt bus fra Aalborg busterminal.
 • Aalborg v. Kirsten Skov

  To dobbeltværelser centralt i Aalborg. Bad og toilet er fælles samt adgang til tekøkken. Der serveres morgenmad efter ønske. Fælles opholdsrum.