Massage i Aalborg

Massage i Aalborg tilbydes af en række forskellige massører. Disse massører udfører kropsmassage i Aalborg og kan være med til at give dig øget velvære og ny energi. Massage har også en lindrende effekt på smerter i led og muskler og kan i visse tilfælde afhjælpe spændingshovedpine. Massage i Aalborg udføres både på klinikker, i dit eget hjem og på dit arbejde - alt efter dine ønsker, og massørens tilbud. Denne guide til Massage og kropspleje i Aalborg er IKKE en guide til intim eller erotisk massage. Massørerne på listen tilbyder INGEN former for intim eller erotisk massage.
 • Akupunkturklinikkerne Aalborg

  Hos Akupunkturklinikkerne Aalborg kan du modtage behandling ifa. akupunktur, urtemedicin, sugekopper, akupressur, kinesisk massage, tape terapi og kostvejledning. Akupunkturklinikkerne Aalborg tager sig af alt fra gigt over tinnitus og høfeber til eksem, fibromyalgi samt hjælp til rygestop.
 • Boutique Lilian

  Boutique Lilian er en velvære-salon i Aalborgs midtby, hvis målsætning er at give velvære fra top til tå. Boutique Lilian bemandes af tre modne, veluddannede piger med solid erfaring, der yder kvalitetsbehandling og service, der kommer kunderne til gode. Boutique Lilian tilbyder fysiurgisk massage og LaStone terapi samt stort set alt inden for skønhedspleje som hudpleje, hårfjerning, kunstige negle, eyelash extensions med mere.
 • Equinox Fitness

  Equinox Fitness har to motionscentre i centrum af Aalborg. Equinox Fitness har et stort udvalg inden for fitness og velvære. Equinox Fitness tilbyder bl.a. styrketræning, kredsløbstræning, aerobic, spinning, holdtræning, yoga, squash, motionsboksning, indendørs løbebane, personlig træning, sauna, dampbad, spabad og massage.
 • Fys-Briksen

  Fys-Briksen har speciale i dybdegående massage, og Dorte Stenner som driver virksomheden er uddannet fysioterapeut med indgående kendskab til kroppens strukturer og mulighed for effektiv behandling. Behandlingen kan suppleres med gode råd og evt. træningsøvelser. Fys-Briksens slogan er: "Man medbringer selv myoser og ømme muskler - så klarer de resten."
 • Fysiurgisk Klinik

  Fysiurgisk Klinik i Aabybro har specialiseret sig i behandling med massage og manuel terapi. Her er den fysiurgiske massage en kombination af flere massageformer, b.la. bindevævs/dybdemassage, triggerpunktsbehandling, tværfriktioner, muskelstræk, manuel terapi, mobilisering & manipulation og akupressur. Fysiurgisk Klinik kører gerne ud i Aalborg og omegn og tilbyder massage i dit hjem.
 • Harmonie

  Harmonie er et wellness-center i hjertet af Aalborg, der tilbyder en bred vifte af behandlinger: Alt inden for kosmetologi, kunstige negle, spa, massage, airbrush, hårreduktion mm. Harmonie tilbyder en lang række behandlinger og pakker, som involverer spa og kropsmassage og giver mulighed for at få lidt luksus i hverdagen - uden det kræver den store planlægning.
 • House of Wellness

  House of Wellness lever op til sit navn. Her kan du forkæle dig selv med massage, make-up eller manicure. Der er også mulighed for at købe diverse plejeprodukter til hår og negle. Hos House of Wellness er der mulighed for online tidsbestilling.
 • Huset For Kropsterapi

  Huset for kropsterapi tilbyder kropsmassage, Kranio Sakral Terapi, Healing og bindevævsmassage. Behandlingerne kan kombineres efter behov og ønsker.
 • KFUM Hallen

  Motionscentret er udstyret med solide og effektive træningsmaskiner fra TechnoGym. Der er to løbebånd, glidex maskine, stepmaskine, cykler, håndvægte og adskillige vægttræningsmaskiner som bænkpres, Squat mv. Derudover har motionscenteret en meget erfaren instruktør, som har været mange år på landsholdet i styrkeløft. Han er desuden uddannet lægeeksamineret massør, hvilket tilbydes mod betaling.
 • Klinikken

  Klinikken ved Jan Mortensen tilbyder massage til såvel firmaer som sportsfolk og private. Jan Mortensen arbejder udelukkende manuelt, dvs. massøren bruger hænderne til massage, ledfrigørelse og mobilisering. Klinikken ved Jan Mortensen behandler bl.a. spændingshovedpine, stress, "musearm", "frossen skulder", øm/stiv nakke og rygproblemer. Klinikken tilbyder også massage og velvære til gravide, da klinikken er i besiddelse af en særlig graviditetsbriks.
 • Krop & Terapi

  Krop & Terapi tilbyder professionel behandling med akupunktur, fysiurgisk massage, tankefeltterapi og Reiki Healing. Krop & Terapi er specialiseret i smerte- og øjenbehandling - bl.a. AMD, grøn stær, ritinitis pigmentosa m.v. Bag Krop & Terapi står massør Michael Nørgaard Olesen, der desuden er uddannet TFT-terapeut og Reiki-Healer.
 • LA Massage

  LA Massage tilbyder: Fysiurgisk massage som forebyggelse af muskelspændinger, infiltrationer (myoser), rygproblemer (smertende ryg og skuldre), hovedpine, stress samt manglende energi. Tilbyder også Aromaterapi, der forebygger søvnløshed, uro i kroppen, angst, stresset psyke og giver ny energi og øget velbefindende. LA Massage har specialiseret sig i handicap massage til fysisk og psykisk udviklingshæmmede.
 • Lene Klitgaard Massage & Akupunktur

  Lene Klitgaard er lægeeksamineret massør fra Lasota Terapi Akademi og driver klinikken i Gug. Hos Lene Klitgaard Massage & Akupunktur tilbydes massage, akupunktur, behandling af smerter og stress samt til generel bedring af klientens almene sundhed. Behandlingerne stækker sig fra individuelt tilpassede intensive forløb af en halv times varighed op til dybdegående helkropsmassage i halvanden time.
 • Magnus Massage

  En kørende massør i Aalborg, der tilbyder fysiurgisk massage hjemme hos dig selv. Massagen har mange gavnlige virkninger: Den lindrer blandt andet muskelsmerter, dæmper stress ved at hæmme kroppens produktion af stresshormon (kortisol) og giver øget velvære ved at øge produktionen af serotonin og dopamin. Den har i øvrigt vist sig at være effektiv mod angst og depression samt fremme kroppens restitution efter hård træning.
 • Massage v. Vagn Steensgaard

  Vagn Steensgaard tilbyder massage i Vestbjerg eller i dit eget hjem, hverdage efter kl. 16.00 samt weekend efter aftale. Vagn Steensgaards massage påvirker både krop og sind. Massagen virker afslappende, gør musklerne spændstige, øger blodgennemstrømningen i musklerne, fremmer lymfekredsløbet samt fjerner stress og spændinger.
 • Maxcare

  Maxcare er leveringsdygtig i en naturlig måde at opnå et sundere udseende på. Maxcare forener vestlige og østlige behandlingskoncepter ved at benytte akupunktur, zoneterapi, massage, laser og fysioterapi til at skabe velvære hos kunden. Maxcare behandler også lidelser i bevægeapparatet, hovedpine/migræne, søvnproblemer, hudproblemer, vægttab, skulder/arm/albue smerter, fordøjelsesproblemer og allergi. Hos Maxcare finder du kun veluddannet personale med baggrund som fysioterapeut, akupunktør, sygeplejerske og zoneterapeut.
 • MBTmassage

  Hos MBTMassage kan du sikre dig en effektiv behandling, der giver dig fornyet energi til både krop og sind. MBTMassage tilbyder massage til mødregrupper, og er man interesseret i firmaaftaler, er det også en mulighed. MBTMassage holder til i træningscentret, Fitness For Life, på Annebergvej i Ålborg midtby.
 • Mobil Massage Aalborg

  Mobil Massage Aalborg tilbyder muligheden for mobile massage i dit eget hjem, når du har tid. Mobil Massage Aalborg medbringer selv udstyr, der skal bruges til behandlingen. Virksomheden tilbyder massage i hele Nørresundby og Aalborg området.
 • M.O. Massage

  M.O. Massage ligger midt i Vejgård og tilbyder dybdegående og afslappende massage, af ømme og spændte muskler. Behandlingen stimulerer nervesystemet positivt og hjælper kroppen med restitution efter fx. sport. M.O. Massage tilbyder ligeledes hjemmemassage og firmamassage.
 • Muskelterapeuten

  Muskelterapeuten er en enkeltmandsvirksomhed, der drives af lægeeksamineret kirofysiurgisk massør og kranio-sakralterapeut Tina Rømer. Muskelterapeuten benytter sig af muskelmassage, bindevævsmassage, kranio- sakralmassage, sportsmassage og sugekopmassage til behandling af hverdagsskader som f.eks. myoser, tennisalbue og musearm. Muskelterapeutens klinik ligger i hjertet af Aalborg, men hun tilbyder også en firmaordning, hvor hun kommer ud til firmaets adresse.
 • Trillium

  Trillium instituttets kernekompetence er etablering af sundhedspolitikker og sundhedsordninger i virksomheder og ved konferencer - velvære-behandlinger, teambuilding, foredrag mv. Trillium instituttet byder også private klienter velkommen og tilbyder massage, zoneterapi, kraniosakralterapi, akupunktur, personlig træning, yoga og meget mere. Hos Trillium instituttet tager et team af professionelle behandlere hånd om dig med udgangspunkt i netop dig og dine ønsker.
 • Vindfeld Massage

  Vindfeld Massage ved Kenneth Vindfeld Møller er 'Massøren på arbejdspladsen'. Vindfeld Massage er fortrinsvis rettet mod massage og velvære som en del personaleplejen i virksomheder. Gennem en teknik, der kaldes tværfriktioner, hvor der masseres i dybden på tværs af muskelaturen, løser Vindfeld Massage op for medarbejdernes spændinger i ryg, nakke og skuldre. Vindfeld Massage har deltaget aktivt som soigneur under løbene for Team Concordia - Vesthimmerland ProCycling.
 • Viva Consult

  Viva Consult er en multi-virksomhed, der tilbyder, coaching og massage. Viva Consults Vibeke Jensen tilbyder coaching inden for kommunikation og konflikthåndtering og kan i øvrigt hjælpe med værktøjer til håndtering af: Målopfyldelse såvel personligt som på institutionsplan, stresshåndtering, håndtering af eksamensskræk, sorg og krise bearbejdning, kommunikation med dine omgivelser samt konflikter/uoverensstemmelser i hverdagen. Viva Consults Vagn Steensgaard er leveringsdygtig i afslappende massage, der gør musklerne spændstige og øger blodgennemstrømningen, fjerner stress og spændinger samt øger kropsbevidstheden.
 • Aalborg Fysiurgiske Klinik

  Aalborg Fysiurgiske Klinik er en klinik, der har specialiseret sig inden for fysiurgisk massage samt en del andre alternative behandlingsmetoder. Klinikken tilbyder kost- og sundhedsterapi, afspændingsmassage, ALT ansigtsløftningsteknik, Kranio Sacral terapi, pilates, fysiurgisk kropsmassage, knoglemassage, bindevævsmassage, biohealende ansigtsmassage, lymfedrænage, healing og tørbørstningsmassage.
 • Aalborg Helseklinik

  Aalborg Helseklinik er beliggende i Aalborg midtby hvor der tilbydes behandling indenfor massage, zoneterapi og kranio-sakral terapi. Personale uddannet lægeeksamineret massør fra Skolerne for Idrætsmassage, nu Lasata Akademie. Registreret alternativ behandler og FDZ zoneterapeut samt kraniosakral terapeut.
 • Aalborg-Massage v/Henrik Thomasen

  Aalborg-Massage tilbyder fysiurgisk massage som er en dybdemassage, hvor der bruges forskellige massageteknikker til at gennemarbejde muskulaturen, såvel på overfladen som i dybden, samt blødgører og strækker senerne. Den fysiurgiske massage er baseret på kroppens anatomiske opbygning, hvor der rettes specielt opmærksomhed mod den enkelte muskels tilstand. Massage øger blandt andet smidigheden, forbedrer muskelbalancen, stimulerer kredsløbet, aktiverer immunsystemet og påvirker ømme muskler.
 • Aalborg Massøren

  Aalborg Massøren kan både tilbyde ryg-, ben- og helkropsmassage samt bindevævsmassage og smertelindrende øre-akupunktur. Aalborg Massøren har lokaler i Familie instituttet Kattesundet 24, 1 sal. Der kan arrangeres behandling i dit hjem, og der er mulighed for firmaaftaler. Aalborg Massøren er RAB-godkendt, hvilket fx. betyder, at man har mulighed for at få dækket massagen via sit forsikringsselskab, hvis det er en arbejdsskade.