Køreskoler i Aalborg

Køreskoler i Aalborg giver dig mulighed for at søge blandt Aalborgs køreskoler og finde den køreskole i Aalborg, der tilbyder den type køreundervisning, du har brug for. Aalborg Guiden er en guide til Aalborgs køreskoler, der viser dig vej til at finde den køreskole, du ønsker at benytte - hvad enten du har brug for kørekort til bil, motorcykel, lastbil eller kørael med anhænger. Find en køreskole i Aalborg med Aalborg Guiden.
 • Damkiers Køreskole

  Damkiers Køreskole er en af Aalborgs mange kørelærere med lokaler i Aalborg centrum. Damkiers Køreskole tilbyder undervisning mhp. kørekort til lastvogn, bus, motorcykel og personbil.
 • Driving Academy

  En køreskole hvor faciliteterne er i top. Der er nye biler, lækre teorilokaler og en lounge, hvor du kan hygge, lave lektier eller tage et spil bordfodbold, mens du venter på teori eller køretime. Ifølge deres eget udsagn er det "kørekort på Business Class - uden at det koster en jetjager".
 • Grønhøjs Køreskole

  Grønhøjs Køreskole holder sted to steder i Aalborg. Henholdsvis i Vejgård på Hasundvej 56A, og i Vestbyen på Svendsgade 24. Grønhøjs Køreskole tilbyder jævnligt hold til erhvervelse af kørekort. Grønhøjs Køreskole sørger for undervisning i kørsel i såvel almindelig personbil som lastbil og bus - både med og uden påhængskøretøj.
 • Heinrich Nielsen Køreskole

  Kørekort til bil, motorcykel eller trailer. Heinrich Nielsen Køreskole har eksisteret i mere end 50 år og har egen manøvrebane, som du må låne gratis med din egen bil. Køreskolen kører BMW og køreteknisk kursus foregår på FDM Jyllandsringen. MC entusiaster og afvikler kørekurser, fællesture, m.v.
 • Henriks Køreskole

  Køreskole i Aalborg Nørresundby området. Henriks køreskole starter nyt hold hver eneste måned. Alle manøvrebane- og glatførekurser afholdes i Nørresundby.
 • Jysk Trafikskole

  Jysk trafikskole tilbyder kørekort til personbil, motorcykel og trailer. De starter løbende nye hold op i deres 3 teorilokaler i Lollandsgade, så der skulle være gode muligheder for at finde et hold, der passer.
 • Kenneth Sand Køreskole

  Kenneth Sand Køreskole tilbyder undervisning mhp. kørekort til alle kategorier. Kenneth Sand Køreskole tilbyder teoriundervisning både om formiddagen og om aftenen.
 • Køreskole Ginnerup

  Køreskole Ginnerup tilbyder kørekort til både MC og bil og er medlem af Dansk Kørelærer Union og Garantifond. Bag Køreskole Ginnerup står Lone Ginnerup med over 30 års erfaring som kørelærer. Køreskole Ginnerup satser på små hold med den enkelte elev i centrum, så køreskolen kan beholde sin lave dumpeprocent.
 • Langes Køreskole

  Langes Køreskole er en lille køreskole, der giver køreundervisning til bil og motorcykel.
 • MC Køreskolen

  Kørekort til bil og motorcykel. Køreskolen tilbyder frit og uforpligtende, at potentielle kursister deltager i undervisningen de første 2 lektioner for derved at lære undervisere og undervisning at kende, inden de træffer en beslutning.
 • Thinggaards Køreskole

  Thinggaards Køreskole tilbyder undervisning rettet mod kørekort til alm. bil, bil med stor trailer(B/E)og taxi. Thinggaards Køreskole lover veluddannet kørelærer, lav dumpeprocent og konkurrencedygtige priser. Thinggaards Køreskole er medlem af Dansk Kørerlærer Union samt Aalborg og Nørresundby Kørerlærerforening.
 • VHV Køreskole

  Kørekort til alle kategorier. Førstehjælps kurser. Kørelærer uddannelse. Køretekniske kurser. Både kvindlige & mandlige undervisere.
 • Wandmoses Køreskole

  Wandmoses Køreskole er en af Aalborgs mange forskellige køreskoler. Wandmoses Køreskole tilbyder undervisning mhp. kørekort til personbil og motorcykel. Wandmoses Køreskole afholder løbende weekendkurser, hvor du kan tage køreundervisningen i løbet af en weekend.