Hoteller i Aalborg

Hoteller i Aalborg varierer i både pris og kvalitet. Du finder alle typer, lige fra det billige hotel til det eksklusive hotel med mange faciliteter. I denne kategori om hoteller i Aalborg, er der mulighed for at søge mellem de mange forskellige hoteller i Aalborg og finde netop det hotel, som passer bedst til dig. Der er mulighed for at finde alle typer hotelværelser; enkeltværelser, dobbeltværelser, eksklusive værelser, suiter og luksus suiter. Siden giver dig et overblik over hoteller i Aalborg, så du så enkelt som muligt finder det hotel i Aalborg, der passer til dine ønsker, og som har de faciliteter, du har brug for. Hoteller i Aalborg tilbyder værelser til alle, ligegyldigt om du er på forretningsrejse, skal til konference, på familietur, shoppingtur eller ferie i Aalborg. Denne side tilbyder således hjælp til at finde hotelværelser i Aalborg til alle priser.
 • Comwell Hvide Hus

  Comwell Hvide Hus Aalborg ligger i Aalborgs bypark; Kildeparken. Hotellets 16 etager byder på storslået udsigt over Aalborg, Limfjorden og Nordjylland. I toppen af Comwell Hotel Hvide Hus finder du hotellets restaurant Kilden, hvor du kan nyde en gourmetmiddag tilberedt af de fineste råvarer. Der er også mulighed for hygge i Pejsebaren. Hotellets værelser har gennemgået en renovering inden for de seneste år, og du finder nu værelser med både brus og badekar, TV, minibar, Internet mm.
 • Feline.dk

  Feline tilbyder et udvalg af sommerhuse, ferielejligheder og hoteller. Felines sommerhuse ligger i forskellige feriecentre i Nordjylland. Feline har sommerhuse med tv, parabol, brændeovn, indendørs swimmingpool, udendørs swimmingpool, spabad, sauna og mange andre faciliteter. I mange af sommerhusene er der mulighed for at benytte andre faciliteter i feriecentrene såsom badeland, sportshal, kurbade og wellness. Du kan booke sommerhuse på feline.dk's hjemmeside.
 • First Slotshotel

  First Slotshotel ligger på havnefronten i Aalborg centrum i gåafstand til restauranter, caféer, gågaden mm. De fleste værelser har havudsigt og desuden bad/dusch, telefon, tv og minibar. Om morgenen kan du sætte dig ned i restauranten til en overdådig morgenmadsbuffet. Øvrige faciliteter på hotellet: kondirum, solarium og billard. Hotellet er handicapvenligt.
 • Helnan Phønix Hotel

  Aalborgs største og ældste hotel, som ligger i hjertet af Aalborg. Hotellet har inden for de seneste år gennemgået en stilfuld renovering med respekt for det oprindelige. Alle værelser er smukt indrettet, så der er noget for enhver smag. Der er adgang til Internet, TV, minibar og roomservice. Desuden har hotellet nyt fitnesscenter med jacuzzi og mulighed for massage. Er du til romantik, luksus og hygge er Helnan Phønix Hotel et godt valg.
 • Hotel Chagall

  Hotel Park Inn Chagall ligger midt i Aalborgs pulserende byliv med kun få hundrede meter til shopping, banegård, restauranter og værtshuse. Hotellet er klassisk dansk indrettet og har alle moderne faciliteter; fitness, sauna, solarium og spa. Om sommeren er der mulighed for at sidde i den lukkede gårdhave, hvor du ikke mærker, at du befinder dig i centrum af Aalborg.
 • Krogen

  Hotel Krogen ligger i Hasseris, som er Aalborgs Strandvejskvarter. Hotellet er en gammel herskabsvilla, som gennem årene er renoveret med respekt for stil og historie. Du finder her et charmerende og romantisk hotel, indrettet i herskabsstil, men med alle moderne faciliteter.
 • Park Hotel

  Et 4-stjernet hotel beliggende i Aalborg centrum lige over for Aalborg banegård og busterminal. Park hotel er et af byens ældste hoteller, men er fulgt med tiden ved løbende renovering. Alle værelser er moderne indrettet. På hotellet finder du både restaurant og bar.
 • Prinsen Hotel

  Aalborgs billigste hotel, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet og service. Et hyggeligt familiedrevet hotel i Aalborg centrum lige over for Aalborg banegård og busterminal. Hotellet har 40 moderniserede værelser med telefon, tv, bad og Internet adgang. Der serveres morgenmad i hotellets restaurant.
 • Quality Hotel

  Nyopført hotel med direkte tilknytning til Aalborg Kongres & Kulturcenter samt Restaurant Papegøjehaven. Et hotel, der henvender sig til et bredt publikum: forretningsmanden, turisten, familien etc.
 • Radisson Blu Limfjord Hotel

  Hotellet ligger i Aalborg Centrum med udsigt til Aalborgs forlystelsesgade; Jomfru Ane Gade. Værelser med bad, telefon, minibar og kabel-TV. I stueplan finder du Il Restaurante Mulino, Restaurant Kong Richard, Casino Aalborg og Sunshine Piano Bar.
 • Rold Storkro

  Rold Storkro ligger lige midt i Rold Skov, Danmarks største skov lige syd for Aalborg. Rundt om Rold Storkro fører Rold Skovs mange skovstier frem til moser, søer, Thingbæk Kalkmine, Spillemandsmuseet, Lincoln Log Cabin samt nærmest uendelige variationer af dyr og planter. Selve Rold Storkro byder på moderne værelser, indendørs swimming pool, pejs, sauna, mini-golf og meget mere. I restauranten serveres kvalitets-retter præget af danske råvarer, mens gæsterne kan nyde udsigten over Gravlev Ådal og hilse på dådyrene, der nysgerrigt kigger ind gennem panorama-vinduerne.
 • Scandic

  Hotel Scandic Aalborg ligger med direkte tilkørsel fra motorvej E45 og kun 10 minutters kørsel fra Aalborg centrum. Værelserne er komfortabelt og moderne indrettet. Halvdelen af værelserne er specielt indrettet med hensyntagen til miljøet. På hotellet finder du restaurant Garden, hvor der tilberedes både danske og internationale retter.
 • Scheelsminde

  Hotel Scheelsminde ligger i et roligt villakvarter lidt væk fra Aalborg centrum. Hotellet er bygget i en stor park, hvor du fra restauranten har skøn udsigt. Værelserne er individuelt indrettet, så der er noget for enhver smag. Hotellet er handicapvenligt.
 • Store Restrup Herregård

  Dette slotshotel er smukt beliggende i udkanten af Aalborg. Herregården er omgivet af skov og idyl. At opholde sig på Store Restrup Herregård er som at træde tilbage i tiden. Alt er bevaret og i oprindelig stil. Værelser med himmelsenge og små hyggelige stuer, hvor du kan nyde din kaffe og læse avisen. Herregårdens restaurant serverer yderst veltilberedt gourmet mad, og i kælderen finder du den gamle vinkælder, som stadig er i brug.
 • Zleep Hotel

  Zleep Hotel Aalborg er en del af Zleep Hotels-kæden og byder på lyst og venligt skandinavisk design. Hos Zleep Hotel satses der på gode senge og komfortable værelser uden unødvendig luksus. Zleep Hotel er et budget-hotel, hvor der ikke gåes på kompromis med kvaliteten, men hvor du heller ikke kan forvente buksepresser, minibar eller himmelseng. Zleep Hotel er landjordens svar på lavpris-flyselskaberne.
 • Aalborg Sømandshjem

  Hotel Aalborg Sømandshjem er et børnevenligt familiehotel med rimelige overnatningspriser. Værelserne er enkle med eget bad, tv og telefon. Hotellet ligger 5 minutters gang fra Aalborg Centrum og tæt ved Tivoli Karolinelund. Hotellets faciliteter: Sauna, solarium, fitness, pool og bordtennis.