Frisører i Aalborg

Frisører i Aalborg giver dig mulighed for at søge imellem frisører i Aalborg, og finde den frisør i Aalborg du leder efter. I Aalborg er der et stort udvalg af forskellige frisører. Hvad enten du skal klippes, have farvet hår, permanentes eller styles, så finder du frisøren i denne kategori om frisører i Aalborg. Frisører tilbyder herreklip, dameklip eller børneklip. I kategorien om frisører i Aalborg kan du søge iblandt frisørsalon, mode frisører og dame frisører, så du kan finde den helt rigtige frisør.
 • Artistic

  Frisør Artistic ligger i Aalborg centrum. Her lægges der vægt på tid til personlig rådgivning, kvalitet i behandlingen, og der vælges hårprodukter, som skåner miljøet.
 • Art of Hair

  Frisør Art of Hair er en af Aalborgs førende frisørsaloner, når det gælder nyt, frækt og vovet hår. Et frisørteam, der tør være kreative og følge tidens trend. Der lægges vægt på individuel rådgivning. Sidste nyt hos Art of Hair er en barbershop, hvor manden får lov til at være i centrum.
 • Bartholdi og Ahle

  Frisør Bartholdi & Ahle har altid fingeren på pulsen, så vi kan præsentere tidens hotteste klipninger for både mænd og kvinder. Vi lægger vægt på altid at have tid til en grundig samtale om, hvilke muligheder der er i dit hår, og hvad der passer til dig og din person.
 • blSIMONSEN

  Hos blSIMONSEN skabes der kvalitetshår. Deres passion og talent for faget har vist, at de kan måle sig med nogle af verdens dygtigste. "Hos blSIMONSEN går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk og vi arbejder kun med markedets bedste produkter. Der vil altid være tid til at kredse om detaljerne og imens håndværket udføres kan du nyde salonens skønne atmosfære." Som en del af konceptet hos blSIMONSEN kan du opnå en besparelse på op til 200,- ved at blive klippet og farvet samme dag - vælg en af vore konceptpakker. Ønsker du kun en klipning vil du derimod få et klippekort - få den 10. Klipning gratis. Der gives desuden også studierabat.
 • Cut4U

  Cut4U er en salon, som ligger lige uden for Aalborg centrum. Cut4U tilbyder alle former for klipning og farvebehandling, så du får den frisure, som du ønsker. Hos Cut4U vægtes personlig vejledning af den enkelte kunde meget højt.
 • Frisør Søborg & Henriksen

  Frisør Søborg & Henriksen er en af Aalborgs mange frisører. Frisør Søborg & Henriksen er en modefrisør i Aalborg centrum. Frisør Søborg & Henriksen tilbyder dameklip, herreklip og børneklip. Der forhandles kvalitets hårprodukter, som Wella, Paul Mitchell og SP System professional.
 • Hair By Rytter

  Hair By Rytter har overtaget efter Frisør Rapunzel lukkede dørene for sidste gang den 31. december 2010. Hair By Rytter er en eksklusiv frisørsalon, hvor kunden er i centrum, og der er altid tid til en snak om dit hår, hvad der passer til dig, og hvad du vil have det bedst med. Hos Hair By Rytter benyttes allergi- og miljøvenlige produkter, og alle frisører har - eller er under uddannelse til - den 4-årige frisøruddannelse.
 • Hairtemple

  Hos Hairtemple giver vi dig den bedste kvalitet og service i byen, og vigtigst: Du vil forlade salonen tilfreds og afslappet, med den perfekte frisure! Vi synes det er vigtigt at afsætte den nødvendige tid til dit hår, derfor har vi 1-times tider.
 • Hårklip

  Frisør i Aalborg vestby. Der tilbydes både dame-, herre- og børneklip. Hos Hårklip lægges der vægt på fornyelse, mode og kundetilfredshed. Der er flere frisører ansat i salonen.
 • Klip 31

  Frisør beliggende i Ø-gadekvarteret. Salonen er rummeligt og klassisk indrettet. Frisøren tilbyder et bredt udvalg af mulige hårtyper og et stort sortiment af produkter til pleje og styling af forskellige hårtyper.
 • Klip og Form

  Frisørsalon Klip og Form er en af Aalborgs mange frisørsaloner. Klip og Form klipper og farver dit hår i moderigtige frisurer. Klip og Form har sin frisørsalon i Aalborg centrum.
 • Klippe-Galleriet

  Frisør i Aalborg centrum. Der lægges vægt på peronlig rådgivning og tid til den enkelte kunde. Hos Klippe-Galleriet har du mulighed for at få hair extentions.
 • Per Busk Hairdresser

  Per Busk Hairdresser har tidligere ligget på Vesterbro, men er nu beliggende i lækre lyse, lokaler på Vesteraa. Hos Per Busk Hairdresser går du aldrig forgæves i jagten på en ny og moderigtig, kreativ frisure, der er klippet af en professionel frisør og styler med de rigtige produkter.
 • Poul M

  Poul M har mange saloner over hele landet. I Aalborg er der to saloner; en i Aalborg Storcenter og en i Kennedy Arkaden. Hos Poul M bliver du klippet af dygtige frisører, som følger med i moden. Hos Poul M er der mulighed for online booking.
 • Salon Chic

  Salon Chic tilbyder billig klip, farvning, permanent samt farvning af bryn og vipper. Salon Chic klipper både i salonen og som mobil frisør i Aalborg og omegn, hvis klienten ikke lige har mulighed for at komme til Vaarst.
 • Salon Ici

  Salon Ici er en topmoderne frisør salon med et friskt og kreativt personale. Salon Ici klipper og farver alle lige fra unge til gamle, damer og herrer. Salon Ici tilbyder også hårpåsætning.
 • Skansens Frisørcenter

  Modefrisør i Nørresundby. Her finder du frisører til alle aldre og målgrupper. I Skansens Frisørcenter tilbydes både klip og skønhedspleje. Alt under et tag.
 • Trendcut

  Nogle af Aalborgs bedste frisører, som yder en fantastisk service, og alle kan deres kram.
 • Østerå Hairlounge

  Østerå Hairlounge har pr. 1. november 2010 overtaget salonen efter den navnkundige Salon Bjarne. Østerå Hairlounge ønsker at bidrage til større velværd blandt kunderne med fokus på den individuelle udstråling, men også at give kunden en oplevelse af at være en del af et fællesskab. Hos Østerå Hairlounge er kunden i fokus og service, kvalitet og faglighed prioriteres højt, så kunden forkæles og føler sig hjemme.