Dametøj i Aalborg

Dametøj i Aalborg giver dig overblik over Aalborgs mange dametøjsbutikker. Du kan bruge siden som en guide til Aalborgs dametøjsbutikker. Der er en række dametøjsbutikker i Aalborg, som alle har et stort udvalg af dametøj. Toppe, cardigans, strikketrøjer, skjorter, bluser, bukser, jeans, shorts, kjoler, overtøj, habitjakker, nederdele, veste, badetøj, træningstøj, trusser, nattøj, strømper, BHer, huer, bælter og meget mere. Du kan finde det hele her i kategorien om dametøj i Aalborg. Find det dametøj i Aalborg du søger her i Aalborg-Portalens oversigt over dametøjsbutikker i Aalborg.
 • Abra Kadabra

  Abra Kadabra ligger i gågaden i centrum af Aalborg. Abra Kadabra fører et stort udvalg af kvalitetsbørnetøj og et mindre udvalg af modetøj til mor.
 • At Home

  At Home åbnede i Nørregade i 2007 og rummer et stort udvalg af spændende modetøj, som du ikke lige finder andre steder. Konceptet hos At Home er, at det skal være sjovt at gå på shopping og prøve tøj samtidig med, at kunden får en professionel og kyndig vejledning. At Home forhandler mærker som Uldahl & UTO, Nör, La Fée og Ed Hardy og byder ud over modetøj på et stort udvalg af sko, støvler, tørklæder, smykker og andre accessories.
 • Filuca V

  Filuca V er luksustøj til Aalborgs kvinder. Beliggende i Nørregade, der har en af Aalborgs højeste koncentrationer af modetøjsbutikker, er Filuca V leveringsdygtig i mærker som Isabel Marant, Missoni M, Pretty Ballarinas, Anna Sui, Maloles, Shabbies Amsterdam, Paul & Joe, See by Chloé, Ralph Lauren Blue Label, Robins Jean, Afberto Fermani, Elise Gug, American Vintage samt Stella Mccartney Denim. Filuca V har dog også meget andet i butikken, så det er bare med at gå på opdagelse og finde noget, der passer lige i din smag.
 • H & M

  H & M er en svensk tøjkæde, der har butikker over hele Europa. H & M har tre tøjbutikker i Aalborg; to i gågaderne i Aalborg centrum og en i Aalborg Storcenter. H & M har modetøj til hele familien til overkommelige priser. H & M har et stort udvalg af babytøj, børnetøj, herretøj, dametøj og lingeri. H & M sælger desuden tasker, bælter, solbriller, smykker og andre forskellige accessories. H & M har et stort online salg, hvor du via deres hjemmeside har mulighed for at bestille tøj og andre varer.
 • Holmenlund Brud & Fest

  Holmenlund Brud & Fest er brudekjoler, konfirmationskjoler, festkjoler, gallakjoler og tilbehør til de store fester. Holmenlund Brud & Fest klarer også en smoking til herren, hvis der er behov for det. Det er muligt at booke tider til prøvning af kjolerne på forhånd, og hvis alt ikke sidder, som det skal, har Holmenlund Brud & Fest egen systue, der kan rette tøjet til.
 • Kalstrup

  Kalstrup er en modetøjsbutik med afdelinger i Aalborg og på Torvet 3 i Blokhus. Hos Kalstrup finder du et stort udvalg af tøjmærker til piger i alle aldre. Kalstrup er leveringsdygtige i Vila, EdHardy, Pieces, Miss Sixty, MurphyandNye, Soyaconcept, Object og 2-biz og meget mere til den design- og modebevidste kunde.
 • Kejserens Klæder

  Kejserens Klæder blev etableret i 2005 og leverer skræddersyet tøj uden besvær. Kejserens Klæder sætter en stor værdi i at kunne levere det absolut bedste til sine kunder og vil angiveligt aldrig gå på kompromis med kvalitet, ærlighed og service. Kejserens Klæder opgiver tre vigtige kerneværdier i sit koncept: 1) Med ærlighed kommer man længst, 2) Med god service kommer kunderne igen 3) Kvalitet er et must. Kejserens Klæder er stedet, når du er på jagt efter det ekslusive bryllupssæt, smokingen til nytårsaften eller jakkesættet til gallafesten. Kejserens Klæder har også et stort udvalg af slips, sko, tørklæder og andre accessories og Kejserens Klæder leverer dine varer lige til døren.
 • Kings & Queens in fashion

  Unik tøjbutik for kvinder og mænd. Vi satser på det unikke og har derfor kun et lille parti af hvert design, så netop du kan føle dig unik på jobbet, i byen eller på gaden.
 • Loftet

  Loftet er et dansk fashion koncept. Hos Loftet kan den unge modebevidste forbruger altid finde sæsonens hotteste tendenser inden for tøj, sko og accessories fra aktuelle high street brands. Looket i Loftet varierer fra sæson til sæson, og derfor finder du altid de aktuelle looks. Vi tror ikke på et bestemt look, men derimod på aktuel fashion, som altid er i bevægelse. Hos Loftet findes et udvalgt mix af danske, internationale og egne high street brands. Brands vælges ligeledes på baggrund af sæsonens tendenser.
 • Møhge & Maude

  Møhge & Maude er en af Aalborgs mange modetøjsforretninger. Møhge & Maude satser på tøj fra de internationale modehuse og forhandler lækre og eftertragtede mærker som f.eks. Diane von Furstenberg, Dolce & Gabbana, 3.1 Phillip Lim, Marc by Marc Jacobs, Cacharel og Juicy Couture. Ud over kjoler, bluser, nederdele og andre tøjstykker, byder Møhge & Maude også på accessories af enhver tænkelig art.
 • Noa Noa

  Noa Noa har butikker over hele Europa. Noa Noa sælger stilfulde sko og modetøj, hvor der er lagt vægt på kvalitet. Noa Noa har så vidt muligt valgt naturlige materialer til collectionerne. Noa Noa forhandler også tøj og sko til børn.
 • Salling

  Salling er et stormagasin, der ligger i Aalborg centrum. Salling huser en bager og et supermarked, der forhandler dagligvarer samt forskellige specialiteter, vin og delikatesser. Salling har adskillige tøjafdelinger, hvor der sælges alt fra sportstøj over lingeri, dametøj, herretøj og børnetøj til mange forskellige slags sko og støvler. Salling har desuden en stor legetøjsafdeling med et bredt udvalg af forskelligt legetøj, en boghandel med alle de nyeste titler, en stor parfume- og kosmetikafdeling samt en velassorteret isenkrammer.
 • Surf og Ski

  Surf og Ski er en specialforretning med et stort udvalg af udstyr, når det gælder windsurfing, kitesurfing, vandski og wakeboard om sommeren samt ski, skistøvler, snowboard og landrend om vinteren. Surf og Ski forhandler også modetøj og modesko af forskellige mærker som Peek, Quiksilver, Billabong, Roxy, Reef, Teva med flere.
 • Tøj & Sko

  Tøj & Sko ligger i gågaden i Aalborg centrum. Tøj & Sko er en kæde af tøjbutikker, som har specialiseret sig i at sælge billigt tøj til hele familien; billigt børnetøj, billigt dametøj, billigt herretøj og billige sko. Tøj & Sko sælger tøj af mærkerne Milla, Estelle, Nina, Jackie, Sun Ball, Milano, Stanfield, Burton, More, Pretty Sille, Entry Kids, Blomsten, Fuzze og mange flere.
 • Vero Moda

  Vero Moda er et dansk tøjmærke, som har butikker over det meste af verden. Vero Moda har to tøjbutikker i Aalborg; en i Aalborg Storcenter og en i gågaden i centrum. Hos Vero Moda finder du et kæmpe udvalg af moderigtigt tøj til moderigtige piger. Vero Moda sælger forskellige tøjmærker; først og fremmest Vero Moda, men også Only, Pieces, Vila, Gosha og Object.
 • Via Viola

  Trendy modetøj til unge og voksne piger med kant og med stil. Fører mærker som Whiite, by Groth, Sand, Tusnelda Bloch, Vadum, Stella Nova, Margit Brandt, by Behrendt, Minimum, Ganni, Dhipt og Julie Sandlau.