Bolig i Aalborg

Boliger i Aalborg giver dig mulighed for at søge mellem Aalborgs boliger og finde den bolig i Aalborg, du ønsker at se nærmere på. I Aalborg er der et stort udvalg af boliger, hvad enten du vil bo til leje i en boligforening, eller du vil købe hus hos en ejendomsmægler. Søger du efter en ledig bolig i Aalborg, er denne kategori en hjælp til at finde den bolig i Aalborg, du er interesseret i.
 • Boligforeningen Bakkebo

  Boligforeningen Bakkebo er en lille boligforening, som har en række billige lejligheder og billige rækkehuse. Boligforeningen Bakkebos lejemål ligger på og omkring Vester Allé tæt ved Aalborg centrum.
 • Boligforeningen Byggebo

  Boligforeningen Byggebo råder over 69 lejligheder fordelt på 3 afdelinger i Nørresundby.
 • Boligforeningen Fjordblink

  Boligforeningen Fjordblink har et stort udvalg af forskellige lejemål i Aalborg. Boligforeningen Fjordblink har både lejligheder, ældreboliger, familieboliger og ungdomsboliger. Boligforeningen Fjordblink har specielt mange lejemål i og omkring Aalborg centrum. Boligforeningen Fjordblink har fælles administration med Boligforeningen Nordjylland og Boligforeningen Vanggården.
 • Boligselskabet Limfjorden

  Boligselskabet Limfjorden har et udvalg af forskellige lejemål i Aalborg og omegn. Boligselskabet Limfjorden har lejligheder, ældreboliger og ungdomsboliger. Boligselskabet Limfjorden har specielt mange ældreboliger og rækkehuse.
 • Boligselskabet Lykkebo A/S

  Boligselskabet Lykkebo har mange lejligheder i centrum af Aalborg. Boligselskabet Lykkebo henvender sig specielt til unge, som gerne vil bo i centrum, og har derfor kun lejlegheder i Aalborg midtby eller tæt ved Aalborg centrum. Hos Lykkebo er der oftest mulighed for at få en lejlighed med kort varsel.
 • Boligselskabet Nordbo

  Boligselskabet Nordbo er et lille boligselskab med boliger i Aalborg og andre nordjyske byer. Boligselskabet Nordbos lejemål er bredt sammensat og omfatter almindelige familieboliger, ungdomsboliger, plejeboliger, forretninger, institutioner, parcelhuse og rækkehuse. Boligselskabet Nordbos lejemål er fortrinsvis indrettet handicapvenligt.
 • Boligselskabet Østparken

  Boligselskabet Østparken er et af Aalborgs mange boligselskaber. Boligselskabet Østparken har en lang række lejemål i og omkring Kærby og øgadekvarteret. Lejemålene består primært af 2 eller 3 værelses lejligheder.
 • CN Bolig

  Hos CN Bolig finder du seriøs og reel rådgivning vedr. køb og salg af alle former for fast ejendom. CN Bolig specialiserer sig i ejerlejligheder over hele Aalborg og Nørresundby.
 • Danbolig

  Danbolig har et har et stort udvalg af forskellige villaer og sommerhuse i Aalborg og resten af Nordjylland. Danbolig samarbejder med Nordea om boliglån.
 • EDC Danebo

  EDC Danebo er ejendomsmægler med 14 ejendomsmægler-forretninger fordelt over hele Nordjylland. De står klar til at servicere og rådgive inden for bolighandel og låneformidling. EDC Danebo er kendetegnet ved til salgs- og byskiltene med det røde hjerte, som går igen i det meste af deres markedsføring.
 • EDC Danebo Lejlighedsbutik

  EDC Danebo Lejlighedsbutik er specialister i salg af ejerlejligheder og andelsboliger. EDC Danebo Lejlighedsbutik kender til Aalborg og Nørresundbys ejerlejlighedsmarked, hvilket benyttes ved vurdering af den rigtige pris på en lejlighed. EDC Danebo Lejlighedsbutik forsøger at udføre arbejdet 10% bedre end konkurrenterne og har til den opgave sammensat et team af dygtige ejendomsmæglere, der er eksperter i salg af lejligheder og specialister i forældrekøb. Lejlighedskøbere hos EDC Danebo Lejlighedsbutik tilbydes en lige så god behandling og service, som sælgere modtager. EDC Danebo Lejlighedsbutik står til rådighed i døgnets 24 timer.
 • EDC Poul Erik Bech

  EDC Poul Erik Bech er en del af ejendomsmæglerkæden EDC, der har et stort udvalg af forskellige boliger i Aalborg. EDC sælger både helårsboliger, fritidshuse og erhvervsejendomme. EDC er desuden involveret i flere forskellige byggeprojekter i Aalborg. EDC samarbejder med BRFkredit om at tilbyde boliglån.
 • Estate Mæglerne Algren

  Estate Mæglerne er en landsdækkende ejendomsmæglerkæde, som har alt inden for køb og salg af boliger. Estate mæglerne tilbyder boligfinansiering i samarbejde med Nykredit.
 • Hasseris Boligselskab

  Hasseris Boligselskab har en række lejemål i og omkring Hasseris og Skalborg. Hasseris Boligselskab har en del forskellige lejemål som omfatter rækkehuse, ældreboliger og lejligheder.
 • Hasseris Gruppen

  Hasseris Gruppen tilbyder nyere lejeboliger i Aalborg området. Fra 65 til 105 m2 og med alt i hvidevarer, altan eller have mv.
 • Himmerland Boligforening

  Himmerland Andelsboligforening er af en af Aalborgs største boligforeninger. Himmerland Andelsboligforeninger har lejemål syd, øst og vest for Aalborg samt i den centrale del af Aalborg. Himmerland Andelsboligforening har i alt 5.300 lejemål fordelt på 45 afdelinger. Lejemålene fordeler sig over lejligheder, rækkehuse, ældreboliger og ungdomsboliger.
 • Home Aalborg - Hasseris

  Home Aalborg - Hasseris er en del af den landsdækkende ejendomsmæglerkæde Home. Home formidler ejerlejligheder, villaer, andelsboliger, fritidshuse og byggegrunde. Home er også involveret i flere byggeprojekter i Aalborg. Home tilbyder boligfinansiering i samarbejde med Danske Bank.
 • Home Aalborg - Vejgaard

  Home Aalborg - Vejgaard er en lokalafdeling af Home, den landsdækkende ejendomsmæglerkæde. Gennem Home Aalborg i Vejgaard har du mulighed for at købe eller sælge ejerlejligheder, villaer, andelsboliger, fritidshuse og byggegrunde.
 • Ledige lejligheder

  Leder du efter boliger eller ledige lejligheder i Aalborg eller andre af Danmarks større byer, så klik ind på boligplaner.dk. Her finder du oversigter over ejendomsmæglere, boligselskaber, boligforeninger, andelsforeninger, kollegier mm. samt andre relevante ting vedrørende bolig køb, bolig salg og din bolig generelt.
 • Nybolig Palle Ørtoft Aalborg

  Nybolig er en landsdækkende ejensdomsmæglerkæde, som sælger et stort udvalg af ejendomme. Nybolig har både ejerlejligheder, villaer og andelsboliger. Nybolig er desuden involveret i flere forskellige byggeprojeketer i Aalborg. Nybolig samarbejder med Nykredit om at tilbyde boligfinansiering.
 • Nørresundby Boligeselskab

  Nørresundby Boligselskab administrerer omkring 2000 boliger i Nordjylland. De har boliger i Nørresundby, Aalborg, Sulsted, Pandrup, Skørping og Hadsund.
 • PlusBolig

  PlusBolig er en sammenslutning af Boligselskabet af 1951, Boligselskabet Cimbria, Aalborg Boligselskab af 1956, Andelsboligforeningen Grønnevænget og Farsø Boligselskab. PlusBolig har mange forskellige lejemål over det meste af Aalborg. PlusBolig har et stort udvalg af lejligheder og rækkehuse.
 • Thorkild Kristensen

  Ejendomsmægleren Thorkild Kristensen er specialiceret i salg af eksklusive ejendomme, men har boliger i alle kategorier; villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, fritidshuse, og salg af byggegrunde.