Biblioteker i Aalborg

Biblioteker i Aalborg giver dig mulighed for at søge blandt Aalborgs biblioteker og finde det bibliotek, du søger, i Aalborg. Bibliotekerne i denne kategori beskæftiger sig med udlån af bøger, udlån af film, udlån af computerspil, udlån af CD'er, udlån af DVDer og meget mere. Denne side er en bibliotek-guide for Aalborg, der hjælper dig til at finde det bibliotek, som du ønsker at besøge. Bibliotekerne rummer mange forskellige genrer inden for litteratur, såsom børnebøger, faglitteratur, skønlitteratur og kronikker af forskellige forfattere. Find det bibliotek i Aalborg du søger her i kategorien om biblioteker i Aalborg.
  • Haraldslund Vand og Kulturhus

    I Haraldslund Vand- og Kulturhus finder du både svømmehal, motionscenter og bibliotek. Alt er inden for de seneste år sat i stand og fremtræder nu nyt og moderne. I svømmehallen er der tre bassiner; to med varmt vand og et 25 meter langt bassin beregnet til banesvømning. Motionscentret i Haraldslund tilbyder topmoderne faciliteter. Her har du mulighed for individuel styrke- og konditionstræning, men der findes også et stort udbud af holdtræning i et indbydende træningsmiljø. Biblioteket i Haraldslund hører under Nordjyllands Landsbibliotek.
  • Aalborg Bibliotekerne

    Aalborg Bibliotekerne er en samlebetegnelse for alle Aalborg og omegns biblioteker. Hovedbiblioteket er hovedafdelingen i Aalborg, og det har et stort udvalg af bøger, blade, computerspil, CD'ere og DVD'ere, som du har mulighed for at låne. Du kan reservere på hjemmesiden. Du kan desuden benytte internettet gratis fra bibliotekets computere. Hovedbiblioteket i Aalborg har tilknyttet en café, hvor du kan nyde en kop kaffe, mens du læser en af bibliotekets gratis aviser. Bibliotekerne afholder løbende forskellige foredrag og kulturelle arrangementer.