Bed and breakfast i Aalborg

Bed and breakfast i Aalborg har mange muligheder for overnatninger i Aalborg. Bed and breakfast er privat indlogering - som ofte er billige overnatninger i private værelser eller lejligheder. Søger du efter billige værelser i Aalborg eller billige lejligheder i Aalborg, så hjælper guiden dig til at finde det. Siden kan således bruges til finde den bed and breakfast i Aalborg, du søger, og som har den pris og beliggenhed, du har brug for - ligegyldigt om du skal på familietur, shoppetur, ferie, eller hvad dit ærinde ellers er for at besøge Aalborg.
 • Amundsen Bed & Breakfast

  Anneks på 45m2 i lukket gårdhave. Bad og toilet. Fuldt udstyret køkken. Dobbeltseng og sovesofa. Tv og Wi-Fi. Gratis parkering. 3km. til Aalborg Centrum. 500m. til Lindholm Station og indkøb.
 • Casa Corner

  Casa Corner er en stor barokvilla anno 1905, som efter sigende skulle være en af de mere spændende bygningsværker i området omkring Skovbakken og Mølleparken. Casa Corner er indrettet som Bed & breakfast med velindrettede værelser med egen indgang. Villaen ligger placeret ca. 10 minutters gang fra centrum, banegården og busstationen.
 • Frydendal v. Ole og Kirsten Jacobsen

  Store, moderne værelser separat beliggende med egen indgang, bad og toilet. Frydendal ligger 3 km. fra Aalborg centrum. Der serveres ikke morgenmad, men gæsterne har adgang til fælles køkken. Der er mulighed for tøjvask. Fri afbenyttelse af haven. Gode parkeringsforhold samt direkte bus fra Aalborg busterminal.
 • Gug v. Moon Dixon-carter

  3 dobbeltværelser i en villa i Aalborg Sydøst (5 km til Aalborg centrum). Et værelse har eget bad og toilet. To værelser lejes ud med fælles faciliteter. Der er adgang til køkken, vaskehus og have. Mulighed for at parkere bilen samt direkte bus fra Aalborg busterminal.
 • Gultentorp Bed & Breakfast

  Gultentorp Bed & Breakfast er en hyggelig bed & breakfast-lejlighed 15 minutters kørsel fra Aalborg Centrum. Gultentorp Bed & Breakfast har to faste sovepladser med mulighed for yderligere to opredninger og eget bad og toilet. Gultentorp Bed & Breakfast er beliggende i naturskønne omgivelser med klatretræer, hemmelige huler og lige ved Poulstrup Sø.
 • Hasseris v. Christian Buus Jensen

  Stor lejlighed på 100 m2 i Hasseris, få kilometer fra Aalborg centrum. Lejligheden har alt, hvad du skal bruge til din ferie. Eget bad og køkken, stor altan til fri afbenyttelse og mulighed for Internetopkobling. Udlejes på ugebasis.
 • Hasseris v. Jytte og Jørgen Bundgaard

  Lyse værelser i villakvarter ca. 15 minutters gang til Aalborg centrum. Der er fælles bad og toilet. Mulighed for at bestille morgenmad. Bus fra Aalborg busterminal samt gode parkeringsforhold.
 • Hyldebærvej 9

  Hyggelig bed and breakfast på førstesalen i en villa i et roligt kvarter. Egen indgang og altan. Tæt på busstop og max. 15 min. gåtur til centrum. Værelset er med køkken, 2 boxsenge og briks til opredning. Der er TV og DVD til rådighed.
 • Marienhaab

  Marienhaab bed & breakfast - Aalborgs gamle traktørsted. I snart 200 år har Marienhaab dannet rammerne for Aalborgs tilrejsende gæster. Her vil du finde noget helt unikt. Har du brug for at hygge dig midt i Aalborg centrum, har Marienhaab spændende rammer og faciliteter. I nærheden finder du også spændende shoppingmuligheder og anderledes cafeer. Marienhaab er også hjemsted for kunsterne fra det nordjyske musikmiljø og Marienhaab arrangerer løbende forskellige musikalske arrangementer. Marienhaab bed and breakfast har to værelser med i alt fire sengepladser plus mulighed for opredning. Der forefindes el-vandkoger til te og kaffe på værelset samt tv og trådløst internet. Morgenmad bestilles separat.
 • Mary's House

  Bed and breakfast beliggende i patricia-villa i det indre Hasseris. 10 minutters gang fra centrum. Nyt og eksklusivt indrettet med 3 dobbeltværelser, hvert med eget badeværelse, TV, radio og trådløs netforbindelse. Derudover er der fælles hyggelig gård-have, køkken med alt tilhørende inkl. lille spiseplads samt the og kaffe til fri disposition. Der er fri parkering ved Mary's House.
 • Nymarksminde Bed and Breakfast

  Bondegårdsferie på Nymarksminde, som ligger 10 minutters kørsel fra Aalborg. Børnevenligt med masser af plads, grønne marker, skov, legeplads mm. Der er dyr på gården såsom hunde, katte, høns, kaniner og heste. Alle dyrene er vant til børn. Der er mulighed for at ride på hestene, men du kan også medbringe din egen hest, som kan stå på græs i ferien. På Nymarksminde er der moderne lejligheder med eget bad, køkken og egen indgang. En rigtig perle midt i den nordjyske natur.
 • Nørresundby v. Eyvind og Irena Andreasen

  Lyse værelser i roligt kvarter i Nørresundby. Kun 15 minutters gang til Aalborg centrum. To dobbeltværelser med egen indgang med fælles bad og toilet. Der er mulighed for at få serveret morgenmad, men der er også adgang til fælles køkken. Gode parkeringsforhold samt buslinie fra Aalborg busterminal.
 • Nørresundby v. Inge Højholt

  Børnevenlige og moderne værelser i villakvarter. 15 minutters gå-afstand til Aalborg centrum. To dobbeltværelser med fælles bad og toilet. Der serveres morgenmad, og der er adgang til fælles køkken. Kabel-tv på begge værelser. Adgang til have samt mulighed for tøjvask efter aftale med værten. Bybus fra Aalborg busterminal.
 • Nørresundby v. Marcus Pedersen

  Værelser udlejes på idylliske Voerbjerggaard, som ligger nord for Nørresundby i landlige omgivelser. Kun 5 kilometer til Aalborg centrum. Der er adgang til fælles køkken, badeværelse, spisestue, tv-stue, terrasse og have med solkrog. Gratis parkering samt buslinie fra Aalborg busterminal.
 • Vejgaard, v. Esther Carlsen

  Værelse i ældre villa i Vejgaard - et roligt villakvarter ca. 5 km fra Aalborg centrum. Værelserne udlejes kun til skandinaviske gæster. Fine værelser med ældre indretning. Bad og toilet er fælles for begge værelser. Der serveres ikke morgenmad, men der kan laves aftale om brug af køkken. Tv kan ligeledes benyttes efter aftale med værten. Bus afgår fra busterminalen i Aalborg centrum.
 • Vejgaard v. Finn Sørensen

  To dobbeltværelser i Vejgaard, 3 km fra Aalborg centrum. Der er fælles bad og toilet samt adgang til lille køkken. Ingen morgenmadsservering. Kabel-tv på begge værelser. Lille gårdhave med overdækket terrasse. Gode parkeringsforhold samt bus fra Aalborg busterminal.
 • Vembvej 9

  Bo godt i 40 m2 bed & breakfast lejlighed. Skal du bruge et hyggeligt og prisbilligt sted at bo, kan du overnatte i denne bed & breakfast lejlighed, hvor du får egen indgang, en lille entre, stue, køkken og badeværelse. Stedet er placeret på Vembvej 9 i Aalborg kun 5 km. fra Aalborg centrum. Prisen er 420,- kr. pr. nat for 1-2 personer. Tillæg på kr. 60,- pr. ekstra opredning.
 • Vestbjerg B&B

  Lejlighed 50 m2 i rolige omgivelser 10 km nord for Aalborg centrum. Fuldt udstyret lejlighed med alle hvidevare inkl. vaskemaskine og tørretumler desuden køkken med spiseplads til 4 , bad med brusekabine, kabel TV ca. 30 kanaler , WI-FI internet, sovevær med 3 enkelt senge, stue med Tv og sovesofa.
 • Villa Rosa

  Denne historiske villa i hjertet af Aalborg er - med respekt for det oprindelige - ombygget til værelser og lejligheder, som du nu har muligheden for at leje på dags- og ugebasis samt langtidsleje. Alle værelser og lejligheder er indrettet i gammel engelsk stil. Morgenmad er inkl. i prisen. En perle, som skal opleves.
 • Villa Sara v. Galerie Wolfsen

  Bed and Breakfast Villa Sara er centralt beliggende i hjertet af Aalborg, men alligevel lidt væk fra gaden og trafikken. To lejligheder på henholdsvis 55m2 og 150m2 - begge med eget bad, køkken, opholdsstue og egen indgang. I den store lejlighed er der pejs. Ren luksus for livsnydere, som gerne vil bo centralt, men stadig have ro og hygge.
 • Aalborg v. Inge Jensen

  Kælderværelse med egen indgang i villa, 20 minutters gang fra Aalborg centrum. Roligt kvarter. Der er mulighed for at få serveret morgenmad, og desuden er der adgang til eget køkken, bad og toilet. Tøjvask kan aftales med værten. Bus lige til døren fra Aalborg busterminal.
 • Aalborg v. Jens Jepsen

  Lille lejlighed med plads til to voksne og et barn. 4 km. fra Aalborg centrum. Eget køkken og bad samt egen indgang. Kabel-tv. Vaskekælder kan benyttes mod betaling. Der er gode parkeringsforhold samt bus fra Aalborg busterminal.
 • Aalborg v. Kirsten Skov

  To dobbeltværelser centralt i Aalborg. Bad og toilet er fælles samt adgang til tekøkken. Der serveres morgenmad efter ønske. Fælles opholdsrum.