Apoteker i Aalborg

Apoteker i Aalborg er en liste over Aalborgs apoteker. Aalborg huser en hel del forskellige apoteker, der alle sælger både håndkøbsmedicin og receptpligtig medicin. Nogle få apoteker i Aalborg er apoteksudsalg, der ikke umiddelbart har receptpligtig medicin på lager. Apoteksudsalgene kan dog levere receptpligtig medicin, hvis den bestilles inden bestemte tidspunkter. Alle apoteker i Aalborg bemandes af uddannede farmaceuter, der står klar med råd og vejledning i, hvilken medicin, der er mest hensigtsmæssig, og hvordan medicinen skal benyttes. Apotekerne i Aalborg er udover medicin leveringsdygtige i mange andre varer som creme, shampoo, salve, bolcher, plaster, kondomer og tandpasta. Find dit apotek i Aalborg med Aalborg Guiden.
 • Apoteksudsalget Planeten

  Apoteksudsalget Planeten åbnede i 1980 og er en afdeling af Vejgaard Apotek. Apoteksudsalget Planeten er leveringsdygtig i håndkøbsmedicin og frihandelsvarer som plaster, læbepomade, balsam, hygiejneprodukter og lignende. Receptpligtig medicin kan afhentes i Apoteksudsalget Planeten, hvis det bestilles forud, da medicinen ekspederes fra Vejgaard Apotek.
 • Budolfi Apotek

  Budolfi Apotek er Aalborgs døgnåbne apotek, hvor du mod et mindre gebyr kan afhente medicin - også uden for, hvad der er normal åbningstid. Budolfi Apotek er leveringsdygtig i alle former for receptpligtig medicin og byder også på et stort udvalg af håndkøbsmedicin og frihandelsvarer som tandpasta, tyggegummi, kondomer, shampoo, cremer og meget mere. Budolfi Apotek leverer medicin med bud til borgere med postnumre: 9000, 9100 og 9200. Budolfi Apotek ekspederer receptpligtig medicin for Frejlev og Godthåb Håndkøbsudsalg.
 • Dall Villaby Håndkøbsudsalg

  Dall Villaby Håndkøbsudsalg er et apoteksudsalg, der hører under Budolfi Apotek og får sin receptpligtige medicin ekspederet samme sted. Du kan således kun afhente din receptpligtige medicin i Dall Villaby Håndkøbsudsalg, hvis du har bestilt på forhånd. Dall Villaby Håndkøbsudsalg byder på et fint udvalg af håndkøbsmedicin som hovedpinepiller, hostemedicin, næsespray og mavetabletter samt en del frihandelsvarer som cremer og shampoo med mere.
 • Frejlev Håndkøbsudsalg

  Frejlev Håndkøbsudsalg hører under Budolfi Apotek og er leveringsdygtig i håndkøbsmedicin og andre ikke-receptpligtige apotekervarer. Receptpligtig medicin kan afhentes i Frejlev Håndkøbsudsalg, hvis den er bestilt på forhånd, da den ekspederes fra Budolfi Apotek.
 • Godthåb Håndkøbsudsalg

  Godthåb Håndkøbsudsalg er apoteksudsalg for Budolfi Apotek. Receptpligtig medicin ekspederes af Budolfi Apotek og kan afhentes i Godthåb Håndkøbsudsalg, hvis den bestilles på forhånd. Godthåb Håndkøbsudsalg er leveringsdygtig i håndkøbsmedicin og andre ikke-receptpligtige apotekervarer som let smertestillende midler, forkølelseslindrende midler og lignende.
 • Hasseris Bymidte Apoteksudsalg

  Hasseris Bymidte Apoteksudsalg er en afdeling af Reberbane Apotek. Hos Hasseris Bymidte Apoteksudsalg forhandles håndkøbsmedicin som vortesalve, hovedpinetabletter, mavemedicin og lignende. Hasseris Bymidte Apoteksudsalg byder også på et udvalg af ikke-receptpligtige apotekevarer som sutter, babypudder, balsam, creme med mere. Receptpligtig medicin kan afhentes i Hasseris Bymidte Apoteksudsalg, hvis den bestilles i forvejen, da den ekspederes på Reberbane Apotek.
 • Løve Apoteket

  Løve Apoteket er Aalborg næstældste apotek efter Svane Apoteket i Jens Bangs Stenhus. Løve Apoteket, der åbnede i 1813, har til huse midt i Aalborgs gågade-miljø og er altid fyldt af kunder. Nuværende apoteker er Erik Groth, der assisteres af 2 farmaceuter, 9 farmakonomer og 2 elever plus det løse. Løve Apoteket indgangsparti prydes af to store gyldne løver, der vogter over, hvem der kommer og går og holder udkig over Algade. Løve Apoteket byder på alt, hvad der forventes af et moderne apotek, lige fra recept- og håndkøbsmedicin til cremer, shampoo og halspastiller. Løve Apoteket bringer medicin ud, hvis du ikke selv er i stand til at besøge stedet.
 • Løvvangen Apoteksudsalg

  Løvvangen Apoteksudsalg er en del af Nørresundby Apotek på Nørresundby Torv. Hos Løvvangen Apoteksudsalg finder du håndkøbsmedicin og ikke-receptpligtig medicin som hovedpinepiller, søsygetabletter og næsespray, mens den receptpligtige medicin kun kan afhentes i Løvvangen Apoteksudsalg, hvis den er bestilt på forhånd, da den ekspederes fra Nørresundby Apotek.
 • Nørresundby Apotek

  Nørresundby Apotek fra 1845 er placeret midt på Nørresundby Torv, hvor det forsyner borgerne nord for fjorden med apotekervarer. Med et areal på ca. 600 m2 byder Nørresundby Apotek på rigelig plads, til såvel kunder som personale og et stort udvalg af både receptpligtig medicin, håndkøbsmedicin og frihandelsvarer. Nørresundby Apotek ekspederer medicin for apoteksudsalgene i Løvvangen og Vodskov og har håndkøbsudsalg på Nørre Uttrup Torv, Vadum, Vestbjerg og Langholt.
 • Reberbane Apotek

  Reberbane Apotek er beliggende i Reberbansgade lige ved Aalborg Sygehus Nord i Aalborg Centrum. Reberbane Apotek byder på alt i receptpligtig og håndkøbsmedicin og har samtidig et stort udvalg af frihandelsvarer som tandpasta, rygestopprodukter, creme, shampoo, plaster og meget mere. Reberbane Apotek ekspederer receptpligtig medicin for Hasseris Bymidte Apoteksudsalg og Vestre Allé Apoteksudsalg.
 • Skipperen Apoteksudsalg

  Skipperen Apoteksudsalg er udsalgssted for Reberbane Apoteks varer. Hos Skipperen Apoteksudsalg finder du et udvalg af håndkøbsmedicin og frihandelsvarer, mens den receptpligtige medicin kun kan afhentes hos Skipperen Apoteksudsalg, hvis den er bestilt på forhånd, da den ekspederes på Reberbane Apotek.
 • Svenstrup Apoteksudsalg

  Svenstrup Apoteksudsalg er en underafdelig af Aalborghus Apotek på Grønlands Torv. Hos Svenstrup Apoteksudsalg kan du købe håndkøbsmedicin og frihandelsvarer i butikken. Svenstrup Apoteksudvalg er også leveringsdygtig i receptpligtig medicin, men det kræver, at du bestiller et par timer før, du afhenter medicinen, idet Svenstrup Apoteksudsalg får ekspederet sin receptpligtige medicin på Aalborghus Apotek.
 • Vejgaard Apotek

  Vejgaard Apotek har betjent borgerne i Vejgaard og Nørre Tranders siden 1923, hvor det åbnede på hjørnet af Vejgaard Møllevej og Hadsundvej. Siden er Vejgaard Apotek flyttet adskillige gange ind til den nuværende beliggenhed på Hadsundvej 33 blev fundet i 1974. Efter en fuldstændig renovering i 1996, er Vejgaard Apotek fuldstændig tidssvarende med god plads til både kunder, personale og frihandelsvarer. Nuværende apoteker er Rinette Rohde, der har siddet på posten siden 2008.
 • Vodskov Apoteksudsalg

  Vodskov Apoteksudsalg hører under Nørresundby Apotek og udleverer receptpligtig medicin, der er ekspederet fra apoteket på Nørresundby Torv. Vodskov Apoteksudsalg forhandler håndkøbsmedicin og frihandelsvarer som creme, shampoo, tandtråd, babypudder mv. Hvis du vil hente receptpligtige medicin i Vodskov Apoteksudsalg, skal den bestilles på forhånd, da den ekspederes fra Nørresundby Apotek.
 • Aalborghus Apotek

  Aalborghus Apotek har ligget på Grønlands Torv gennem mange år. Apoteket har for nylig gennemgået en omfattende renovering, så det fremstår lyst og kundevenligt og med god plads til både kunder og personaler. Aalborghus Apotek byder på et stort udvalg af frihandelsvarer som kondomer, cremer, halspastiller, tandbørster, sutter og meget mere. Ud over behandling af receptpligtig og håndkøbsmedicin i butikken er Aalborghus Apotek leveringsdygtig i medicin ud af huset, hvis du ikke selv er stand til at afhente din medicin.
 • Aalborg Storcenter Apoteksudsalg

  Aalborg Storcenter Apoteksudsalg er en underafdelig af Aalborghus Apotek på Grønlands Torv. Aalborg Storcenter Apoteksudsalg byder på et et udvalg af frihandelsvarer og håndkøbsmedicin i butikken, mens den receptpligtige medicin kræver, at du bestiller et par timer før, du skal afhente medicinen, idet Aalborg Storcenter Apoteksudsalg får ekspederet sin receptpligtige medicin på Aalborghus Apotek.
 • Aalborg Svane Apotek

  Aalborg Svane Apotek ligger midt i Aalborg Centrum i det historiske Jens Bangs Stenhus. Selv om Jens Bangs Stenhus egentlig er bygget til købmandsgård, har der været apotek i bygningen siden 1671. Nuværende apoteker i Aalborg Svane Apotek er Finn Ossian, der har renoveret apoteket, så det er anvendeligt til moderne apotekerbrug og kundebetjening. Stemning og charme ved den gamle bygning er dog bevaret, så Aalborg Svane Apotek stadig byder på en klassisk fornemmelse af at være på besøg i gamle dage. Apoteker Finn Ossian er ud over Aaborg Svane Apotek også indehaver af Sejlflod Apotek.